25 January 2011

KARMA??


terbaca di metro...
Jejai dan Fasha sundal eh Fasha Sandha sudah putus...~
tu laa...buat lagi kat org...
skang kene batang hidung sendiri....
mungkin dah takdir kan...~

sama2 la kiter ambil ikhtibar dari cerita mereka
mintak dijauhkan dr segala hal macam ni kan...~


source : myMetro

sambungan : klik sini

18 comments:

♥ dak pink said...

hukum karma! kalo kita buat orang, satu hari nanti benda tu akan jadi kat kita balik.

kan?

cha said...

i tengah tepuk tangan sambil sengih ni yang. padan muka dia :D

lovelyadibah said...

hee~..tau xpe..:)aku soka ok:)

p/s : dh macam blog gosip celebriti dh aku tgk post2 ko elya..hehehehehee~..[ok..gurau je :P]

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

al fadan al muka.. balasan Allah bagi direct punye. kecik ati sebab tak dpt umah mahal kot.

ElyaElmo said...

dak pink : tu laaa...huhu..takot2 hukum karma ni

cha : tepuk tepukkkk..heee

dibah : hahahah....aku dah macam reporter kan..aku nye blog bi..macam2 ada laa mek!!hahaha

senorita : huhuh...kann!!!

farahfatihah said...

padan muka dia hahahaha jahat kan

MiYOKO TACHIBANA said...

hahahaha..congrats, pasha sendat...

awyn said...

elya..dah macam wartawan hiburan dah ni.. keke..
ape2 pun suke entry ni..tepuk tangan utk fasha..haha..tahniah..

cik senah said...

:) nnt buleh tgk lah aksi reyau tahap gaban kat melodi.. press conference sana sini.. tweet sana tweet sini.. hai lah fashaa.. yg sudah tue sudah lahh..

p.s : drama baghu kat tv3 nnt.. ada muka dia lagikkk.. malaih nak tgk tv3 dahhhh... :) hehehe

Love said...

Kebabom!!! *bunyik mercun*! Kalau saya PM, saya akan istihar esok as hari cuti umum... hehehehe

Reen Tart Nenas said...

herm, tak mendoakan yg tak baik utk mereka. tp hermmm, what u give u get back kot. sama2 kite jaga hubungan kite bersama pasangan :)

missbutterfly said...

what goes around comes around la kan..huhuu

yana said...

hukhukhuk

very the good ;)
what u give u get back lah kan..

n.A.d.i.R.a said...

haha. betul2.. kita kalau amik hak orang.. tak kan kekal lama... padan ngan muka dia.... hehe terbalas jugak kemarahan si nora danish.. sure rite now nora danish bertepuk tangan...hahaha

ainnazari said...

dear, u mcm reporter galaksi ke melodi? hehehe...i x ingt kat mana yg fasha sandal ni asyik ckp "no comment".. ayo, plz la jwb scr educated jgn bt org meluat..just my two cent la....

Syima Syaz said...

i like!! i like!!

Lyana MK said...

dear... i rase ramai je org2 sekeliling yg tersenyum sendiri ...or maybe ade yg ketawa besar dgr berita niee....huhuh logik nye...kalo jejai leh tinggal nora yg skit punyer manje n cantik n comel n suare cute tuh malah siap ade anak jejai lagi...ini kan fasha bersandar..maka bersandar lah wahai si fasha!!

Anonymous said...

weee...what u gave u get back..she deserves it