03 January 2011

Karnival yang membosankan!!!!!

Ahad pergi terjah Karnival Perkahwinan di Stadium Melawati Shah Alam.
Tak berapa best sangat kali ni nye expo....
Boring....Sesakk....dah macam fun fair dah aku tgkkk...pasang lagu kuat2....~
Motif utama untuk tgk2 harga kad kahwen....
At first, memang jumpa yg cantik, tapi...harga tak ngam dgn bajet kami.....~
Tengokla, nanti nak try gi dekat Jalan Pudu nya kedai kad kawen. Nak servey2 harga , berapa dorang ambik upah printing if kita design sendiri......~
ke nak gi servey dengan Artchetak je yeh?

Eh, aku nak mintak maaf kalau ada sesiapa yang terkejut dengan entry ini [klik] .
Time tu tgh geram, takda tempat nak mengadu...ecewahhhh~


p/s nexweek ada pameran lagi dekat Ampang Point....~

14 comments:

Lyana MK said...

yer ker tak best...br nak gi tp jadual minggu lepas nie penuh sgttt tak cukup masa

LisaLisut said...

errr..muzik kuat tu tak dinafikan...tp i rasa cm ok la kot.maybe sbb i tak sll ke pameran2 so i guess yg ni cm ok la.haha..cuma panas.smpai tunang i pening.haha

farahfatihah said...

hohohoho teruskan usaha yer laling hehehe

fati said...

erkk? kalau dah bising sangat tu, susah la nak bincang2 kan.. takpe, tengok kat Ampang Point nye lak nanti cmana..

ElyaElmo said...

lyana : ermm..bg elya tak best laa yangg...serabut n bising sgtt....and lagi satu maybe before this dah selalu sgt gii kottt..

lisa : btol la tu lisa...elya tak tahan sebb bising sgtt...time elya smpai tu, ada performace dekat stage, ade org menari dangdut..ya ampunn, time tu macam nk pecahh kepala otak!!haha

ff : hahahaah..baikk mantannnn pengantin :p

fati : tu laa....maybe nk gi usha2 kat ampang point nyeee kottt

eikieyn said...

oow kin pon ade dgr gak psl karnival tu..tp tak layak nk pegi lagi. hihi

~ mizzAmy ~ said...

nasib tak pergi. kalo tak ada yg kena bebel2 dgn encik tuney.

Mawar misswateva said...

elya~i pn g hari ahad jgk!pening n x best. blk2, ape p x dpt.cume satu baju menarik perhatian kt booth Boutique Chantek!huhu.

Lina Chan said...

hai, thanx sebab komen kat belog saya. kebetulan plak sayapun pegi karnival tu. tak la bosan sangat sebab saya pegi malam kot.

Reen Tart Nenas said...

erk, sib baik tak pegi, bleh gitu? :p

Dhiya said...

nasib baik tak pergi...hehe

anaztasias aira said...

uh i memg xdan pergi huhu

Syima Syaz said...

sebenarnye dah pegi!
sebenarnye memang tak best tapi tak berani nak reveal kat blog!
sebenarnye karnival ni sama je dgn pameran pengantin!
sebenarnye salah lah tujuan nak survey harga kad kawin kat sana!
sebenarnye...

eh nak pegi pameran pengantin hari ape? kita gi hari jumaat.dah apply cuti! hehehe

Q said...

nyaris terpergi sbb ader kenduri kawen kt s.alam..siap dah register online bagai..hahah kalau tak, maybe leh terjumpa elya..hihihi bila baca entri ni rasa lega tak pergi..hahahah