24 January 2011

Gavy dah tak terima tempahan Kasot...................!~

seperti title diatas...jgn sentap k...haha
Gavy dah tak terima tempahan Kasot untuk wedding sampai bulan 6 ni..wuuuu :(

Al -kisahnya...~
semalam borak2 ngn member aku, eey tentang wedding preps masing2..

borak punya borak..
tiba2 die mention tentang wedding shoes die
Aku tanya , die tempah dengan siapa, dimana..
ok,
dengan gavy rupanya.

Aku pun cakap ..
' Best nya.. I tak sempat lagi nak gi sana..."

Tiba-tiba dia kata..
"You!! Gavy tak ambik tempahan sampai bulan 6...............!!"

#%^&***%#@^#$&(()%$@

ape perasan korang bila di tempat aku?huhuhu
so,kasot aku macam mana?
kat mana kaki gajah ni nk tempah kasot yg murah....
di ulang ye, yang murah...~
perlu ke aku meroyan sekarangggg?
dah meroyan dah pun......
hahahaha
agak nyesal tak gi usha awal ke situ...

then, aku call kakak butik tu, minta pendapat die.
katanya,
aku leh standby cari kasot kaler silver.
cuz baju aku nnt ade mix dengan silver sikit.
so, silver selamat la sikit.
tapi, still la kan..ermm ermmmm~
redha je la...


tiber2 aku terfikir...
banyak sgt heels aku kene beli..
yang dalam almari kasot tu, ntah nye kan.. nak buatpe la..
membazir!!

kalau aku ni artis, mesti ade org nak beli kan pre-loved shoes aku..haha..
aku dah start merepek.
phewww~
......... .......

so sesiapa nak kawen lepas bulan 6 tu..cecepat la gi servey2 harga and booking dgn Gavy k!
klo nak kawen dalam masa terdekat ni,nak jugak tempah kasot ngn Gavy,
korang leh cuba nasib gi sana terus merayu2untuk booking
mana tahu rezeki kan..
goodluck korang ~


p/s
seperti title diatas...
Kat mana nak tempah Kasot Selain Gavy & Whitelabel shoes?
share share untuk kegunaan bersama..... :D

14 comments:

Lyana MK said...

takde tmpt lain ker dear yg leh trima lagi tempahan??? tak pun lewre ke....tgk kasut size2 besar gak

iedayah said...

i dlu tempah kt pengantin melayu kt ampang waterfront dear..tp a bit classic ckit kasut.kt situ blh tmph kasut yg ad beads or blh req tuk wat ksut songket

Cik iLLa said...

ohh thanks 4 ur info darl... still sempat lg nak tempah... hehehe.. u nak kasut jenis mcm ne... kalau i dpt survay nnt i will let u know..

lina said...

Hari tu masa nak tempah,i ada dengar jugak gavy tak ambik tempahan kasut but i call diorg personally. Alhamdulillah still boleh tempah.

"cikkin" said...

ye ke elya..kite baru becite2 nk tempah kasut kat ctu..aish..~~

~aina~ said...

aina kalau nk tempah kasut mmg tempah kat butik saidatulnisa.. harga starts from rm150.. ok tak?

Miss Tatie said...

salam...
nak minta tolong boleh?
please help me to LIKE this picture..
1) search kat fb page eightDesigns Boutique
2) like page tu
3) pegi kat MY BFF CONTEST
4) like kat picture no 38
...atau link dia yang ini =
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=483879100807&set=a.483869670807.260851.130763970807

thank you very much!

~ mizzAmy ~ said...

gavy je yg murah kan? mana lagi ekh? amy pun tercari-cari jugak if let say x jumpa yg berkenan di hati kasut2 yg ada kat mall.

ardinihumaira said...

dni lagi la tatau nak tempah kat mana. sob sob.. sedih dni.. kalola duk KL senang nak cari cket

Reen Tart Nenas said...

bridal tak boleh buat?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

huh.. tajuk sangat drama okeh. ingatkan utk forever. ehehehe.

yUmIe said...

Last time mber yumie penah tempah kasut kt 1 kedai dlm sg wang.tp bkn le kasut kawen.actually die xde size sbnrnye..2 yg kne tempah kt kedai tu buat kasut tuk size die..i think still boleh survey or tnye kot if let dorg terima tempahan kasut kawen..huhu..design kasut2 die not bad gak.yumie lpe ape nme kedai tue.try r survey kt sg wang..huhu

Fie said...

Qudyn pun buat kasut :) RM350 sepasand tak salah.

mizzura said...

maybe leh try kat christy ng. lebih kurang gitu ler ejaan..