11 January 2011

Majlis Persandingan Hazlynda Kushairi ( Entry yg dah basi kot)

Aku rasa aku yang paling lambat update tentang wedding Lynda nanuwil...eh silap. Lynda Kushairi :p. Maaf ye, bizi sangattt...

1.1.2011 tarikh yg sangat HOT.berlari lari anak jugak la aku nak attend semua wedding pada tarikh tersebut.
Nak dijadikan cerita,aku sampai KGPA
(fyi, ni tempah anne hot fm kahwen) dalam pukol 8 lebih. Sampai2 je, terus gi meja guestbook . Di situ, Harz tegur aku. "Elya yeh?"Maaf harz,aku ni blur tau,lambat sikit nak cam org ni.haha....~Ntah macam mana, bergambo pulak dengan Harz dekat photophooth tu.







aku suke ngn walkway ni



fountain decor yang menarik

peace~
baru je bertegur sapa, terus ambik gamba bersama.haha


table seat 35
aku semeja dengan harz+ suami , azira, atia + tunang


doorgift

lauk sedap. Rendang tok sgttttt sedap

pelamin yg simple. Aku suke simple2 ni mek!

hiasan meja beradap. simple yet nice



kol 9 , pasangan mempelai pun tiba.
bridesmaid lynda, sorang je..

lynda, ko nampak je dimana kamera berada!hehe

feeling artist gitu kan mek!!haaaaha

setelah pengantin duduk di atas pelamin. Kami pun buat hal kami.semua pakat bergamba sama2. Nak tunggu balik, takot x sempat ,ade yg nak cepat balikk.
Dari kiri: harz, zaila, aku, niza, sk adam, azira,cik belle,si kecil, and acik.
Ada lagi , tapi takde dalam gamba. Nawal, mawar, moose,ayu. Siapa yang tertinggal lagi yeh?


Malam tu, aku tak boleh lama, ade program bbq di KL. dengan pantasya, lepas je makan, salam2 kawan2, kami terus shoot ke Kl.Aku sempat bergambar dgn

atia a.k.a belle

with azira

nasrah a.k.a si kecil.
Tunang member sy.

kek 5 tingkat

kan dah kata, lynda alert jee kat mana kamera..hehe

Itu jee..tak banyk yg ingin diperkatakan....One word,sweet!! tema perkahwinan lynda. sgt suci dan sgt menarik.Aku harap semoga ko berkekalan selamanya. Thanks jemput aku untuk sama sama meraikan majlis ko ni yah!


p/s suka transparent canopies ni. Cantik sungguh~

15 comments:

K.I.N.A said...

itu la..ni rasa mcm nk amek transparent canopy tp ongkos ngak de..haha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat pengantin baru...

chantek la baju pengantin

(^^,)

yUmIe said...

elya & Harz,senyum korang nmpk cm seiras kn??hehe

Mia-Ina said...

mmg pengantin sentiasa alert dgn kamera..tp cantik senyuman

harzharun said...

yumie,aku dgn elya seiras???..aku gemokkssss wei!..elya sgt ramping dan tinggi...elya, ko x pernah apply jd model catwalk ke?..heee

btw elya, bila ms lak ko gi tgnkap gmbr dkt meja beradap dekat kek tu???

ElyaElmo said...

kina : sama laa....takde ongkos nye jugak..tapi tak tau nk letak kat mana..haha

yanie : cantik kann....me likey!!

yumie: ahahah..ntah mana nyeee sama ? harz nye gigi cantikk tauu...sukeee...

p/s harz, bg discount nnt yeh :P

mia : tu laa...alert ajee dieee.....

harz : wehh..bukan aku yg ambik gamba tu..tunang aku ambik..die tahu tugas die klo gi wedding kawan2 aku ni..hahahaa

fia said...

sukenya conopy tu...my words is WOW and WOW....

LisaLisut said...

kek lynda mcm sedap je.huahuahua

cha said...

nampak grand sgt wedding lynda even u ckp simple dear huhu

ElyaElmo said...

fia :woooww wyyyyy

lisa : aah...tu laa...tak dapat nk rasa..haha

cha : less is more...yg simple tu nmpak grand...hehe

Reen Tart Nenas said...

x akan basi kalau blogging psl wedding :)

missbutterfly said...

ok la..jeles...

ardinihumaira said...

wow! lawa!

Nadya Zahid said...

so cantekkkkkkkkkkk wedding lynda!

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

Okeh, aku tau aku yg last sekali komen. sorry sesangat. aku dah bace mase kat samui tapi tak sempat nak reply. balik dr samui, arwah pulak tinggalkan aku. aku redha.

boleh aku reply pade yg tanye? ehem. bajet artis, kalah FS ko :P

YANIE, tengs babe :D

MIA, pengantin sudah diarahkan utk senyum sepanjang mase, alert camere tu kebetulan kot sbb die paling tinggi, senang nampak :D

FIA, canopy tu i got for the best price from planner. lagi pulak, wedding malam, its the best if u can go for transparent.

LISA, kek tu tak mkn pon. i refuse to have suap suap. kami ni tade feelign jiwang, kang tertonyoh lak HAHAHA :D

CHA, im a very simple girl walking down the street. eceh. simplicity is just me. yang penting, semua white :D

JAJA, takmo jeles. nanti kite dating berdua kat OU keh :P

NADYA, wedding lynda cantek ke lynda yg cantek? HEHEHE :P

ELYA, thanks mek for the review. alhamdulillah semuanya sudah selamat and im back in track for my wedding review :D