05 January 2011

Layout Baru aku nampak Elegant tak?? haha



Salam korang!!
Harap masih tak terlambat aku nak ucapkan
Selamat Tahun Baru!!!
buka buku baru ya!!!

Layout blog aku pun dah baruuuu....
cool or elegant??
heeee:D

Lama jugak aku nak mencari layout yang sesuai dengan jiwa aku.
ececececeh main2 jiwa pulak.
haha.

Semoga tahun ni lebih semangat and lebih mendengar kata...
heeheheh!
cheers..

p/s tak dan nak transfer gamba2 lagiiiiii~






15 comments:

.::WaNiE::. said...

kemas :)

K.I.N.A said...

nmpk mcm..eh..mana elmo purple..?haha..ok je..smart..

♥ dak pink said...

mcm masuk blog bisnes lak =p

nuraitul said...

smart..simple..kemas.. :)

yUmIe said...

Beb,elegant mcm u..hehe

thezaila said...

cool.. i suka background kaler putih.. cerah je biji mata baca..

LisaLisut said...

i likeeeeeeeeeeeee ;p

rose said...

waaaaaa...elya dah tkr layout..jeles2!hahaha

nak tkr jugak tapi xjumpa pun yg berkenan di hati..

btw,nmpk lebih cool n suci g2 blog ni..hehe =)

farahfatihah said...

ok2 elegant!

cik syahira said...

assalamualaikum elya.

cepat sikit dia loading kali ni. selalu kan kalau mengikut lappy saya dia akan keluar color purple dulu, takes time sikit baru nampak font. hari ni terus keluar everything.

dear, put some colors la ye nanti untuk nampak ceria lebih sikit. just my 2cents :)

ElyaElmo said...

wanie: kannnnnn!

kina : elmo purple dah takdeeee kina....elmo hitam yg ade..haha

dak pink :hahahaha...2 in 2. personal and bisnes.

nuraitul :hihih..thanks yangg

yumie :keekekek..centu plak??haha

the zaila : tu laaa..elya nk cr mmg background putih pun...then 3 column

lisa : me likeeeee too

rose : google je free blog template..nnt kuar bnyk2 tu..try2 jee satu2...hehe...suci kan? suci mcm org nye...haha

FF : ikhlas kee tak tu??haha

cik syahirah : Thanks dear...elya tak pndai nk add kaler2 laa...tak retiiii...huhuhu..cene yeh.?

cik syahira said...

assalamualaikum elya.

saya godeh-godeh kat blogger template designer. kadang-kadang tu jadi. kadang-kadang huru-hara juga. kena buat back up siap-siap tau kalau nak try n error ni. dikhuatiri tak jadi, at least ada back up.

just my 2cents. hi3x

ElyaElmo said...

syahirah : btol tu..elya pun memula sekali step nak tuka template ni..mmg kene backup dulu..takot jugak..tetiberrr ade list yg hilangg kn..hehehee....~

.: an :. said...

sangat sukaa!!! suci + ade 3 column. terbaikk!! =D

Renee Meow said...

luv d new layout..! :) simple gitu.. (sbb i mmg suke layout2 putih pon..haha)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com