24 January 2011

Semuanya Sebab Ayu Raudhah and Zaquan

agak dramatic tajuk kali ni...hehe..
Takde..
saja nk share...
Traffic aku mencanak canak dua hari ni..
semuanya sebab Persandingan Ayu Raudhah dan Zaquan..
Tak sia sia aku buat entry khas tuk dorang....huhu
dapat tumpang glemer kejap..hihih

and korang nampak tak, yg aku hilightkan kaler merah tu?

" Kahwin?No way!!! ayu mai "

ntah siapa la yang type keyword macam tu yeh?hahah

ok laa itu jee...
esok update lagi..daaaaa~

3 comments:

LisaLisut said...

u kene mintak hadiah dr ayu n zaquan la cmni.haha

fia said...

cantik kan mereka...

tuan.tanah said...

hehe..terkejut bace tajuk entry elya ni..igt semlm nk wat entry tajuk camtu..tp takut kontroversi lak..sbb kt nk merungut psal designer baju kt a.k.a mua kt yg wat kt gelabah sbb ssh no nk jumpe n tak panggil2 fitting..alih2 semlm kt kol die kate leh jumpe weken ni sbb die ngah bz ngan wed ayu raudah ni..huhu..mentang2 kt bkn artis sobs2..hope die dolly2kan kt cam ayu raudhah la eak..

p.s: camne cookies.lei dpt jumaat ni..duit 80% da dapat kan..