06 January 2011

Siapa ada Basikal Tua?

source : lupe dari mana

Hi korang!!
Pernah tak korang terfikir untuk buat

pre-wedding /post wedding
atau semasa berarak
seperti gambar diatas?
menarik kan?
hmmm....
Sy memerlukan bantuan kalian....
siapa tahu dekat mana ade menyediakan
penyewaan basikal tua seperti gambar di atas??

email sy ya :
elyaelmo@gmail.com
TQ :)

11 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

susah gak nak cari basikal mcm tu

(^^,)

yUmIe said...

elya, i xde basikal tua tp i ade moutain bike..hehe.ade gak pk2 mahu gunakan mountain bike 2 nt sbg prop utk pre wed.since disbbkn basikal 2 le i knl my fiance..haha.i rse u tanye kt mne2 kedai basikal lama.mayb ade kot.kt bukit cerakah shah alm xslp i ada basikal.tp bkn le basikal tua mcm yg u nk kot.

Renee Meow said...

wah nice n cute idea..! tp agak susah nak carik kan.. slalu bende2 camni bila xcarik slalu je nmpak, tp bila kita nak bende tu xde la plak..huhu.. y not try 2look around kat flea markets.. kdg2 ada yg jual brg2 n antique junks.. hope dpt jumper... ;)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

hana yoriee said...

elya..hana ada basikal mcm dlm pic..mmg jadik hiasan je kat umah..yokohama original from japan..tp ayah hana pny lah..dia mmg kilatkan beskal tu n syg beskal tu..tp tak tau lah dia leh bg sewa tak..haha..sbb dia syg beskal tu..ermm..tp, elya nak amek beskal tu cmne eyh kalo elya nak wat pre-wedd?

harzharun said...

pak ngah aku ada!!!

dtg tganu amik nak?kekeke

~ mizzAmy ~ said...

elya, my atuk ada 2 basikal tua. tapi kan..... jauh nor nak kasi pinjam since my atuk kat kampung nunn kat Besut, Terengganu.

.: an :. said...

wahh!! musti sgt comel klu jd prop! ala2 vintage gitu... =)

yus said...

lor... kat kg akak banyak lah orang kg pakai tp kg akak terengganu... nak ker?

ElyaElmo said...

thanks kawan2..susah gak nk cr kat siniii yehh....~

miey anna said...

elya..kat umah ade satu..sebijik basekal camtuh..pkerja myammar tinggalkan Basekal tuh u family..hehe..mehla nak pnjam..=)

ElyaElmo said...

miey ana : ape email awk yeh