17 January 2011

Super Midnight Sale by Rins Suzana


Hi peeps!!
Kepada yang masih mencari busana pengantin di hari berbahagia,
Butik Rins Suzana ade buat
Super Midnight Sale
this coming Wednesday.
Tarikh : 19/1/2011 Waktu : 8pm-12 am.
Lokasi:
No 8B, Persiaran Permata, Taman Permata Kuala Lumpur, Malaysia, 53300
(Tak silap elya dekat dengan Giant Taman melawati.)

Kalau takot sesat, call je derang tau
03-4147 1980

Facebook :[ klik]
website : [klik]

Sila pergi k..
banyak baju2 menarik disitu...
mana tau, dapat sewa baju idaman

Murah rezeki disitu....InsyaAllah :)



6 comments:

Syima Syaz said...

hari ahad aritu gi sana tak jumpa... mane ek diorang nyorok..aduii memang suka sgt lah baju diorg.....

Rilla said...

Harus pergi ni, dah dekat sgt ngan rumah

jooleata said...

ishkk ko elya.. asyik tau bila ada due date utk sale jer..

hahaha.. best best.. :D

thanks babe

iedayah said...

btul tu,baju n pelamin cntik,lynn n pr pun bagus.rugi rsnye x amek rinssuzana time khwin dlu..hahaha

farahfatihah said...

elya g x? jom!!heheh

ElyaElmo said...

pergi jgn tak pergi korang...hehe