26 January 2011

Terima Kasih Cinta


ececeehh..subject jiwang habes la kan!hheeee
al-kisah,
Dulu-dulu cita-cita aku nk jadi pelakon.ecewahh!
tak kesah la pelakon ape.
pelakon tambahan ke pelakon utama ke.haha.berangan mat jenin!
kata pun berangan mat jenin kan, haruslah tak tercapai.(tapi ade angan2 kite yg tercapai)haha.
tapi, kalau jadi kenyataan kan best.
mesti aku dah berpeleseran dgn nasha aziz, nora danish,fazura,maya karin.
wah!yg hot2 je aku pilih.haha.

abaikan intro di atas .haha

last month kot, ke early this month aku tgk Nasi Lemak Kopi O di TV9.
tetamu undangan: norish karman, tony yusuf ....
Mereka mempromosi kan teater Terima Kasih Cinta.
InsyaAllah akan dipentaskan di Istana Budaya pada 17 Feb - 6 Mac

dengar sinopsis pun mcm best. mcm cerita CINTA, klo tak silap.
Pelakon yg membintangi teater ni pun bukan calang2. semuanya hebat2.
ada norish karman ,Tony Yusuf, Latiff Ibrahim,Safura,
Deja Moss, Faradhiya, Shajiry, Nadia Aqilah, Vince AF1 .
ok cukup 9 org.
Pelakon tambahan pun ramai.(harus la ramai kan.haha.ape ntah aku repek)

rasa2 nak pergi la.
last teater yg aku tgk pun, P Ramlee The Muzikal.
gila lamaaaakan??!
tapi mcm bizi je nanti. bnyk benda kene settle ni.
plus,masa itu emas. and wang itu belian.
eh mcm tak kene pulakk...
korang yg free, sila la gi.
bg tiket teater ni as a birthday gift untuk yg tersayang ke kan?
moh kiter cepat2 beli ticket. kabarnye cepat sold out.
beli kat sini.
yg ade student card, sila issue kan.




p/s ermmm siapa nak sponsor aku ticket? dapat pahala tau klo tlg org nk kawen ni....hahahaha.....




8 comments:

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum elya,

nampak menarik je theater ni. kalau dekat, dah meloncat-loncat nak pergi. nasib baik la jauh ^__~

last tengok theater tahun lepas kot. gema zafana. saya peminat zapin! peace ^___^Y

missbutterfly said...

berpeleseran dgn fasha sandha takmau?hehe

"cikkin" said...

kite pon rase cm nak pegi..jom laa g reramai..sambil kenal2..hehe..=)

farahfatihah said...

teringin nak g tgk teater....huhu smpai skg xpernah tgk..seriuss sian kan?

Imran nyambek said...

gua nak jadi penebar roti canai.aarrgh

LisaLisut said...

sponsor la i jugak elya.haha

~ mizzAmy ~ said...

dua hari yg lepas i ada isukan kat my fiance. terus dia jawab x nak pergi. sabar je lah... tapi if ada geng, i nak pergi kot. hehehe..

Reen Tart Nenas said...

thx for the link!!!