24 February 2011

Bahulu dah biasa makan, Bahulu Inti pernah makan tak?

korang pernah makan bahulu kan?
selalu org bg bahulu as wedding gift betol tak?
ehe


source: bahulu

bahulu inti pernah dgr tak?
mungkin korang boleh try bahulu inti ni.
macam menarik pulak aku tgk
inti dalam ada cokelat, blueberry , nenas and stawberry..
nyum nyummm
boleh dijadikan wedding gift jugak.
tapi untuk wedding aku tak order ni pun.ehe.

eh,aku tak pernah try..
just nk share ngn korang je.
sila klik link ni
based dekat gombak tak silap. tak silap aku la yeh.ehe


source: bahulu inti


p/s aku tak dapat ape2 komisen pun ye ..ehe

10 comments:

elle's laaa~ said...

aaaa,,,, sedap nye... kecur .... :)

Lyana MK said...

nyum2!!!

Tihara said...

bagus promote brg malaysia..akk bese yg coklat cip je..yg ni baru kan..kretif n look delicious :)

~ mizzAmy ~ said...

mcm sedap je...

si kecil said...

penah! kt johor byk. sedap!

Missyanz said...

nampak menyelerakan..

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum elya.

saya suka bahulu. lagi la yang panas-panas. aroma dia terbaik!

nom. nom. mesti sedap kan yang ada perisa-perisa ni. tapi..

saya dah kena banyak kali dapat bahulu gift yang dah naik kulat. sedih.. last kenduri yang saya attend 85% door gift dia berkulat.

maybe bahulu tu panas-panas dia dah wrapping, simpan 2 3 hari kot.

so guys.. hati-hati ye. makanan macam ni sensitif sikit.

still.. tak dinafikan bahulu adalah sangat sedap..

missbutterfly said...

tak penah..ko buat la as doorgift ko nanti..blh aku cuba.hehehe

ElyaElmo said...

elle: kecurrrrr knn..gulp!

lyana: nyum3

tihara : ehehe..kann..kak klo nak morder cookies ngn sy...dialukan jugak tau..ahakzz:)

amy: tu laa..org kataa manisss sgtt

si kecil : ko buat tuk wedding gift ko nnt yeh. belah amir nye..ehe

miisyanz : kannnnn!!~harap2 dpt mkan kat wedding siapa2 jee..heee

cik syahira: alamakk yeke....takot jugakk klo berkulat ni kann...takpe laa, dugaan masing2 laa kann :(

puan rama2 : makan kat wedding kecik nnt :D

bahulu berinti-d'bayu said...

Unexpected post! thanks elmo for da free ad. for da rest, elmo memang ikhlas promote baulu ni. dia x dapat apa2 komisen pon except pahala.:). Anyway thanks again to almo. bg sesiapa yg nak order bahulu inti bleh direct ke blog saya www.bahulu-inti.blogspot.com. free delivery area lembah klang..