02 February 2011

Elmo bukan sebarang Elmo..haha

Maaf dah lama tak update blog. bizi yang amat!!wuhhh~nanti elya update apa yg bizi sgt tu yeh.ngeeee:D
Ni nak jawab tag dari Lisa, cik kitekesitu,Nadya Zahid, Liyana SCR dan Puan xora . Ada yang elya tertinggal tak?nanti bg tau k.kiter kasi edit post :p

1. APAKAH STATUS ANDA?
Status: Tunang kpd tunang sy :D

2. CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA
Saya simple je. suka berkawan dgn ramai org. Tak suka cari pasal dgn org lain. And jgn cuba cari pasal dgn saya. Tahulah akibatnya...haha.


3. CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA
motif sy berblog ini untuk berkongsi tentang segala hal termasuklah tentang diri saya, keluarga saya, kekasihati saya, kerjaya saya,tentang bisness sy, tentang Cookies saya dan sedikit tips-tips yang sy ada.senang cerita, blog sy ni macam macam ada lah!:D


4. APA PENDAPAT ANDA TENTANG DUNIA BLOG?
best sgt sgttttt!dapat kenal ramai kawan2 baru.Dapat share2 pendapat, share cerita. Bestttt la!!rugi tak start awal2 masa study dulu....huhuhu~


5. NASIHAT KEPADA KAWAN-KAWAN YANG BARU NAK BUAT BLOG
aku ni pun baru je lagi dlm dunia blog ni rasanya kurang pandai nak bg nasihat untuk org len..hehe. Tapi satu je la nak bg tau. Buat la blog..alasan tak reti menulis tu ketepikan. Aku dulu pun tak reti nak bercerita. Slowly kiter belajar dr pengalaman kan. Lama2 kang pandai la!hehe.Melalui blog macam2 boleh buat.Just be yourself and be creative itu ajeeee (nasihat kpd diri sndiri juga :D)


6. NYATAKAN KEUNIKAN BLOG ANDA
kan dah kata . hahah.sini macam macam ada :D


7. SAMPAI BILA NAK MENULIS BLOG DAN IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG
InsyaAllah Sampai bila bila. Selagi aku tak dapat duit 100k dr nuffnang, selagi tu aku nak tulis blog.wahahahaa~


8. TAG 5 ORANG YANG ANDA NAK KENAL

1. Cik Syahirah
2. Cik bell
3. Si kecil
4. Cik rama2
5. Cik Ayu
6. Cik dhya


alamak dah terlebih..Aku tag 6 oranggggg boleh la kan? :D

sila jawabb....:D

3 comments:

farahfatihah said...

huhuhu sib baik xtag aku ..kalau x, btambah la hutang tag huhu

missbutterfly said...

alamak..aku kena? hahaa..aku buat next week deh!! dont worry!

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum elya.

ok, thanks yang. hihi.