25 February 2011

End Of February


minggu ni closing untuk February...
tension aku

minggu ni member baik bertunang...
happy gile aku...

minggu ni pre-wedding aku...
tak sabar aku...

minggu ni kad kawen siap...
nervous aku...

minggu ni jugak bakal PIL aku turun KL
aku tak sabar nak jumpa mereka :)

17 comments:

.::WaNiE::. said...

enjoyyyyy

anaztasias nora aira said...

elya.....xsabar mahu tgk pre wed kamu dear :) heheh gambate elya :)

"cikkin" said...

chaiyok2 elya..have fun k..=)

LisaLisut said...

part pre wedding tu yg best tu ye kak! ;p

farhanna said...

1 ms bnyak bnd nk buat.. gigih kamu

cik senah said...

uishh! byk betoi aihh berlaku di ujung bulan Februari..

p.s : semoga semuanya lancaq dan mendatangkan kegembiraan berganda lah nohhh.. :)

"sukakannyerrr!!.. gandakannyeeer!!" - hehehe :P

iManAzRaf said...

semoga semuanya baik2 saja... hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

banyaknye agenda kak.

Lyana MK said...

pre weds!! hoyeh!!

MiYOKO SuKi said...

semoga dipermudahkan segala urusan...

bestnyee,,,, :)

farahfatihah said...

dah balance dah tu..ada stress ada happy heheh

eila said...

Yeahh all the best dear...moga everything berjalan dgn lancar..

ardinihumaira said...

wahh tahniah! ;D

Ms and Mr Red Ribbon said...

best dah nak start pre wedding... me nak juga belum sempat, skrg tengah berjauhan... terpisah lautan :D

~ mizzAmy ~ said...

mesti kebizian weekend ni. enjoy ur weekend n the wedd prep dear. ;)

~ NANA ~ said...

wah...february yg bz :P

Syima Syaz said...

ni yang rasa cam nak buat pre-wedding tapi malangnya si dia tak mahu...huhuuhuh