06 February 2011

Entry ni pasal Makan, Bukan Pasal WeddPreps :p

4 hari aku dok umah je. spend masa dengan family.
cuba tidak berfikir pasal wedding preps. Tapi tak boleh, kene fikir gak.
neves, banyak benda kene settle kan.

Al-kisahnye,
sabtu kami jalan2 ke Ikea. Memang hajatnye ke sana untuk makan meatball.
Lepas makan meatball nak gi beli Tutti Fruiti di Curve
Adik aku ngidam. eh?hahaha..bukan2.
memang kami teringin nak bawak mama kesini. heeeee:D
sampai2 je. penuh dah dengan kaum2 Tiong hwa disitu.
dalam hati " derang ni tak gi beraya ke?" boleh pulak sesakkan Ikea tgh2 hari buat ni.
ok fine. cari je tempat duduk.
penuh tak ingat. nasib baik ade tempat kosong.


nampak menyelerakan?
indah khabar dari rupa.
aku tak berapa suke sgt. manehhh!!
org lain mebi sukee:p

aku ngn mama beli set rm5 nye.
nampak tak pemanis mulut kami di sebelah kanan tu...
ok kejap aku close-up



nah!
ni die daim cake dan blueberry muffin.
daim cake tu aku x faham apesal la mahal sgt. takde la sedap mana pun.haha

ni aku nye :D
dah makan separuh, baru teringat nak ambik gambo :P

Habis makan, gi jalan2 dekat situ. tibe2 kakak call , kacau program kami.cet!!!haha
aku nampak plate untuk letak cuppies or macaroons la!
cantik, terasa macam nak beli.
tapi takot nanti nampak yg murah.nyesal plak




Bila nak balik, perut dah kenyang sgt.
mana taknye, melantak je keje.
tak jadi makan Tutti fruiti.
Ntah bile leh singgah situ~


p/s esok sambung pasal preps yeh :p

3 comments:

Syima Syaz said...

mahal...
masa e-day hari tu nak beli pinggan tingkat2 ni, tapi takde...(ada tapi kat ikea tu je lah...tp tunang tak kasi, mahal katanya) tapi sib baik jumpa FREE kat rumah abang...
then pas dapat merata-rata jumpa...murah laks tu...tak sampai rm20...cis!

missbutterfly said...

tutti frutti sedap! tapi mahal..but can opt to jco punye!

luvira said...

elya, kat mana nak cari bekas tingkat2 tuh erkkk??

any suggestion???