05 February 2011

Gavy masih Terima Tempahan.....




masih ingat dengan entry ini?'gavy dah tak terima tempahan kasot"

Hari tu, try call Ashraf ,Gavy.



kata aku nak jugak tempah kasot sanding. cuz, bridal butik aku tak provide kan untuk kaki gajah mcm aku.huhuh
pujuk punye pujuk.Alhamdulillah dia terima. dengan syarat aku kene datang segera untuk buat tempahan.

first time aku singgah Gavy.jakun kejap.lawa2 gak kasot kat sini.
kalau sesiapa nk gi, kedai die dalam maju junction,gavy opposite starbuck tau.

Syukur sgt die terima tempahan aku..
and i promised him, i just nak simple2 je. takde nak lip lap lip lap nye.
cukop sekadar ianye nampak macam kasot sanding la.hehe.
menurut die memang die taknak terima tempahan smpai bulan june nye wedding.
ntah la. last2 die ambik tempahan gak.
syukur, rezeki kot kan.

Ashraf suggest aku tempah yg latest design nye. tapi aku taknak. tak selesa.
4 inches woooo!! tak reti akuh!haha..
last2 die bwk contoh kasot yang 3 inch.
aku suka. sgt selesa bila berjalan.
at first die insist nak jugak buatkan 4 inches,cuz nampak lagi cantikk design kasot tu nanti.
biasalah designer, mahu hasilkan yang terbaik kan.
tapi aku tak mahuuuuuuu.takot tak terpakai nanti lepas kawen.
terpaksalah ashraf akur dgn kata2 aku.haha...


3 pasang sample kasut aku cuba.



ok ni la kasot sanding aku nanti.
cantik tak?
tak kan??haha. ok fine.
mmg bukan kasot aku pun..hihi.
design lebih kurang macamni.
tapi bukan exactly macam ni...
haha.
ntah la, tawakal je!
nevesss nak tunggu...hhuhu



p/s kalau korang nak try tempah dgn Gavy. sila call Ashraf sekarang k!! Sabtu die bukak kedai kalau tak silap.Ahad bizi katanya.

5 comments:

Cik Belle said...

jangan percaya apa orang kata len kali. hehee. pengajaran orang kata.

ada silent reader aku pun tanya aku ritu.. dah cuak2 ngadu kat aku. hehe.terus aku cakap, better call asyraf dulu, we never know our luck! hihi. Alhamdulillah, asyraf kata boleh je.. hihi

aTy _faRed~ said...

menarik elya.... sape kate tak cantik.. asaL namenye kasut untukkawen mesti cantik.. :) asaL tegok u shopping kasut jer imestirase nak shoppingsame..hehehe

Syima Syaz said...

thanks for ur info elya...
nak usha dulu kedai tu lah...tapi takde lah tempah..cuma nak tgk dulu dsign yang dia sedia ada since dia pun tak terima tempahan lagi kan?

ElyaElmo said...

atia : sibbaikkk beb!!! mmber aku tu pun suh aku try call ashraf dulu. mana tauu die leh terima lagi. pujuk nye pujukk sib baik ashraf nak ambik..haha

aty :hehehe..klo butik provide kan kasot.elya mls nk tempah kasot kat situ..haha

syima : syima..try call skanggg tauuu....try tnye diee. hari ni b4 kol 9 try gi kedai die :)

Anonymous said...

discourse proceeds through a repeated grammatical structure (to X and not to Y the/for Z ) into which different words are slotted, creating a rhythm which is finally broken http://buyviagraonlineauviagra-au.com#636 viagra Germany , and Italy. Every day? No. Just, well I du n no, cos they're not on every day are they? They don't http://buyviagra100mgcostviagraonline.co.uk#8,67293E+82938 viagra 763 How do we achieve a good night sleep? You need to put it on your to do list