20 February 2011

Hati Panas

skang dlm mood nk marah je dengan semuaaaaa org..
tak tau la..
padahal bender2 kecik je pun aku nk melenting...
dah tinggikan suara
cepat-cepat sedar..
mintak maaf bnyk2 kali
astaghfirullahalazim..

tiba2 bile dgr cerita2 yang tidak enak didgr,
aku rasa sedey....
hati tersentuh...
kadang2 mudah terasa..
haihhh syaitan nye kerja laa ni!!

maken lama maken serabuttt...
maken berdebarr..
maken tak bleh nak berfikir...
nak ngadu tak tau nk ngadu ke siapa..
tak mahu bebankan masalah aku dengan sahabat2
ermm

badan rasa tak sedapp...
emosi mcm tak stabil je..huhu
esok MC laaa kottt yeh






12 comments:

Cik iLLa said...

byk2 sabar ye dear... kalau kita stress mmg mcm tu, ataupun badan letih.. ambik MC n take rest.. :)

LisaLisut said...

mcm mood i jugak last week.sbr elya.i rs u lg sabar dr i..kekekeke :)

miss puteri said...

banyak kan berehat. jgn pk bukan2 ye sayang..

noridaramli said...

yah.......kita sama...baru lepas perang besar...tekadkan diri nak ubah pangai...benda kecik pn saja nk cari pasal...adakah dugaan namanya ni

missbutterfly said...

byk2 istighfar..solat hajat..and esk mc tu tido jer la..huhu

nisyA said...

try relax & jgn pk byk sgt ye? :)

nisyA said...

try relax & jgn pk byk sgt ye? :)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

elya stress sgt kot..

"cikkin" said...

sabar ye elya..kdg2 mmg ade rase cmtu..bile tertekan..
lupekan dulu yg serabut tu..buat mende yg kite suke..mungkin akan membantu..=)

rose said...

sabar2..bnyk2 kn muhasabah diri..kdg2 dlm keadaan genting nk kwen ni memang stress..mcm2 kerisauan muncul..bagus jugak kalu rehatkan diri..=)

sy pn kdg2 emo je sejak 2 menjak ni..huhu..tp blk dr cuti rumah nenek dah ok skit..hehe

farahfatihah said...

oit babab kang!!!
hahah
sabo!!!! dugaan, name pun nak kawen kan..

peace!

cheers!

lovelyadibah said...

try pg tmpt chill out sll..cuba destress..g tgk wayang k,karok k,or just simply hangout dgn sapa2..insyaALLAH hilang la stress 2..:) xpun byk2 doa ea elya! u r strong! :)