18 February 2011

Kadang2 Rasa macam Nak Private je....~


tadi lagi sekali kene terjah ngn member.
die terjumpa blog akuh!!haiyohhh~
before this ramai yang sms aku..
kata dierang dh baca blog aku.
ohh dengg!!malu kot
rasa macam tak sedap hati laa pulak...
rasa macam ramai yang dikenali dah tau blog ni...
rasa segan pun adee...
perlu ke private kan skang?
kalau private, nanti tak pat kenal member2 baruu.....
huhuhu

25 comments:

LisaLisut said...

hehe.terjangkit pulak ke penyakit i kemarin dgn u elya?hahaha. i smlm sbb emosi konflik dlm diri je.tapi tulah,kalau la blogspot ade function mcm FB bole hide blog kite dr org ttu kan best.i tgh figure out mcm mana nk hide blog to certain people.hahaha

lovelyadibah said...

dba pun malu kengkadang frens yang kita kenal..then relative pun ada yg baca..huuu~...sabar jela yek..

Cik Puan Fia said...

fia pun same..dah de bdk ofc tau...risau gak berjangkit nie...adoi tak private lah mcm nie...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

kalau i, member2 takpe lg.. jgn bebudak opis.. Tak mahu, tak mahu... huhu

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum elya.

fuhh. ini la ketakutan saya, bila ada orang-orang yang kita rasa tak best/ kita tak nak dia tau kita ada blog discover kewujudan blog ni kan. dear, IF nak private jangan lupa invite saya k. peace.

Xora said...

saya pun alami situasi yg sama. tapi mereka tak bagitau yg mereka baca blog saya. cuma saya terperasan kat screen monitor computer mereka blog saya tgh terpampang. perasaan masa tu kaget---. segan pun ada. tapi lepas tu tak kisah dah.. anggap aje mereka cam pembaca blog yg lain juga :) tak perlu private blog kot pasal ni, nnt tak ramai dapat baca progress persiapan kamu. cian diorang..

"cikkin" said...

segan jgak eyh kalo ade yg terbaca kn..hhuhu..kene ade function hide from family and friends..open to new friend..ok?

btw..blog u best laa elya..sbb tu diorg singgah bace.. =)

PurPLe LaDy AiFA said...

xyah private la elya.. bair je org nak baca... org suke ke tidak tu belakang kira.. heee

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

jangan ah begitu!!!!!!! saya tak suke ah. ehehe. majuk ah gini. keh3. slumber je sis.

malynd_anggun said...

hi.. i'm new here..
exchanged link yukkk...
ehehe... http://stroberidancokelat.blogspot.com/

Tq!!

MunMun P@nda said...

aku private kn blog aku sbbnye ade lalat2 blog yg menganggu...hehuuu

nizabeba said...

haha elya..niza pnah rase camtu gak..
member ofis plak tu yg terjumpa..yg malu nye siap inform yg follower aku da bertambah..rase malu mula2 je..pastu aku siap inform dorg blog da berhapdet..=p

mek, toksah private eh.. hihi

Syima Syaz said...

alah jgn lah private..kalau private tapi invite certain reader je pun kita tak nampak elya ada entry baru sbb dia tak naik ke atas kalau dlm list...kalau follow pun tak nampak ada entry baru...
blog ni memang open, tak leh hide.thats why the best way kita tutup google.so diorg google nama, tak jumpa...(tapi skrg dah jumpa)

Mia-Ina said...

cite ni mcm mia nye blog gak...ramai rakan2x dh mula terjah...yg terkejutnya smpai 1 part sedara sendiri masuk senyap2x baca..adoi, tdk sangka gak..tu yg nak post kena mau hati2x percakapan & gmbr..kdg2x rs mcm diperhatikan apa jua tindakan

yUmIe said...

dlu pn berperasaan begini..tp skrg,dh mls nk pk.lantak le kt dorg yg nk bce tue.selg die xwt kecoh,wt xtau je.huhu..

aTy _faRed~ said...

i pon selalu rase macam tu...!!! tah macamane dalam berjute orang 'tuan rumah' i ley jumpe blog i... tu belum kire kaka ipauu.. adik ipau... kawan opis hubby.. gurlfwen kawan opis..adoy... memang segan weih...

hOnEySyA said...

salam elya :) lau dorang stakat bace then tak komen pape, takpe la kan..

Renee Meow said...

huhu cian die..kalau private jgn lupe add i tau.. ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

hana yoriee said...

xyah lah private elya..hana lagi lah..PA Ketua jabatan hana dia baca blog hana kat opis..masuk2 opis nampak kat pc dia kaler pink2..dtg dekat2 sah! dia baca blog haku..huhuhu..jgn KJ pun baca udah..mampuih..

HanHan said...

btul,if private tak dpt kawan baru..
please invite me tau if nak privatekan.. :P

Ms and Mr Red Ribbon said...

sama, me pon risau... tp one by one kengkawan minta kebenaran untuk baca, diorg ckp diorang dengar me ada blog, so me bagi la link, eventho me tahu diorang dah pernah terjah belog me...

on 2nd thought, family ke frriends yg terjah for me xada masalah. blog nie luahan hati jujur, it's their job untuk hormati apapun yg kita tulis. diorang xsuka, belah la xpayah baca...

~ NANA ~ said...

eh jgn la...knp nak malu??? i slamber je post link my blog kat fb...i lg suke kwn2 baca...hihihik...

aziraarif said...

elya, zira dah private belog, tapi yg tak syok tak ramai yg baca..sunyi sepi je belog tu...now i tot nak create new belog open to public but all pics takbole tunjuk muka dh..lepas ni zira jadi stalker elya plak..haha

~~DucKneSs~~ said...

tompang singgah..

nway, penah de krisis cmtu gak..trus tukar address..n msj all the friends in my list bout the changing add..yg penting, anasir itu dah hilang..nguahahha..selamat!!

ElyaElmo said...

elya jawab sekaligus yeh :0
tu laaa rasanyee buat taktau jee kot..
klo siapa yg nk folow citer2 kite rni..tandanye derang care pasal kite rye tak??ehe
sayangg nk privatekan, nanti takleh nak share2 info ngn kawan2 yg lain...uhuu~