07 February 2011

Walkie Talkie, anyone?



saya nak sewa walkie talkie..
untuk big day saya...
if dah ade benda alah ni,
event manager senang nak communicate dengan semua orang
siapa tahu siapa/ dimana boleh sewa?

lemme know ?

kalau boleh below RM50/pcs.
RM20-RM30 shud be ok.
mail me :
elyaelmo@gmail.com

11 comments:

farahfatihah said...

elya, fara pernah nmpak yg jenis mini,ada jual kat kedai mainan, robot2..ala lupa nama kedai tu

~ NANA ~ said...

wahh siap nak pakai walkie talkie lg...pegi pinjam dgn polis...kekekeke~

Sweet said...

samala nk pakai jugak. nti da dpt sila share info yer. ingt nk beli je yg murah2. mebi kat lowyat ada kot.sigh kena berjalan2 ke sana ler plak. :p

cik senah said...

Fuyooo..!! Siap walkie talkie tueee.. :) baguih gak idea niee.. takdak lah floor manager dan jugak konco2nya berlari2 anak utk passing the info etc.. kan..?

p.s : Mesti teratuq habih lah majlis Elya niee.. syabas!! (adik chek ada walkie talkie - coz dia manager indie band.. Tp, tatau arr dia mau sewakan ka dakk.. - ada pun dua ketoi saja.. hehe - bg info mcm harta chek sendiri la pulaks..kan..? hehe..)

ElyaElmo said...

FF : alaaa ingat laa balik FF

nana : haahhah...ngn polis yehhh..idea best

sweet :klo murah..mmg nak beli jee..huhu

cik senah : hahahaa..xde laa teratur cik..just nk senangkan org yg tolong kiter. saja nak servey.kot2 ade yg bermurah hati nk sewakann....
bende ni pun penting untuk b2b yg lain..cepat kiter passingkan info2 ye x?
cik senah, tnye kan laa adik munggg :p

Rilla said...

Hurm selepas idup di dunia luar ni, rasa susah nak dapat benda ni. Dulu masa belajar, pinjam jek dengan management kolej >.< Suka pakai walkie-talkie pastu merepek2 dengan AJK lain, hahah

missbutterfly said...

elya..aku pun pakai walkie talkie gak ms majlis hari tu..tp sendiri punya la..hehe..mmg advisable guna walkie talkie ni..senang diorg nk communicate..ape yang tak cukup, flow and etc..

ElyaElmo said...

rilla : elya tak pernah gune..pernah tgk org gune je.syokkk!!

rama2 : wehh..ko taknak sewa kan?huhuhu...

Q said...

Wow,
ni baru style!!hihi betul2 menggunakan teknologi nie..cuba try cari kat pusat2 sukan ker..hihih sbb diorang kan sll ader event..:) ni from my experience lah kan...hihi

ardinihumaira said...

best gak ado benda ni:D

chii said...

walkie talkie.?? teringt time stadi dulu..waktu wat event..ehehe...

sewa dr org STAD bleh kan :p eh.ke CITS eh yg incharge :p