08 February 2011

Warna Tema untuk MOH dan Bridesmaid sudah ada :)

masih ingat lagi entry saya dulu?
entry sy dok pening pasal bridesmaid dan moh [entry].
Now,aku happy.
setelah berbulan2 aku berfikir, aku decided bff aku sebagai MOH.
beliaulah akan menemani aku dari mula bersiap hinggalah habis majlis.
InsyaAllah :)

Warna tema ?
Aku decide pengapit lelaki dan perempuan memakain warna grey.


gambar hiasan.hehe

Kenapa?
kerana baju aku nanti ade sikit kaler silver..heee:D
so,rasanye suruh derang pakai silver/grey ok kot la kan.
tnggu teaser je k ..ngeh3


Beberapa orang bridesmaids aku akan pakai warna silver kot.
kalau boleh MOH and bridesmaid nye warna taknak la lari sgt.
nanti pening bnyk sgt kaler di majlis aku nanti.
ape2 pun,hopefully mereka suka :D

gambar hiasan


Aku tak dapat sponsor mereka kain. Budget tak cukoppp :(


p/s nnt story tentang baju akku pulak :D

17 comments:

~ NANA ~ said...

eh for my wedding nnti pn i nak suh dorg pakai grey/silver...

warna tu chantek :)

coklatkahwin said...

sama la kite..hehe..tp tu la..ibu kina xsuke..aduyai..

farahfatihah said...

suka silver!!!! hehehe jgn byk sgt kaler t pening tgk ngeee

yUmIe said...

hehe yumie pn xdpt sponsor kain kt MOH sbb no budget.tp decide MOH pkai hitam.bridesmaid xde.warna ikt suke.tp klu dpt hijau lg bgs.hahaha

Nadya Zahid said...

elya,my pengapit for bertandang pon pakai grey....pengantin pakai light yellow..tp beads silver...so pengapit ikut warne beads la..hehehhe :D

cik senah said...

Hehe.. terbalik pulak ngan cik senah.. Cik Senah pakai grey/silver (and abit of pinky touch - beading maybe..hehe)..Tp, MOH, families & bridesmaid (adik2 perempuan chek - 6 org ) pakai kaler pink..- all range/tones of pink.. - coz tamau stick to one tones.. rasa mcm grup nasyid lak nnt.. hehe :)

Cik iLLa said...

cik illa punye bridesmaid pakai warna putih... tapi family tak tau lagi... nyway, nice color elya!! tak sabar nk tengok! :)

jooleata said...

hi elyaa..

its okeyh la.. cantik.. :) at least xmcam majlis biasa jer.. yang bnyak kaler.. :)

great colours!

missbutterfly said...

hehee..kalau semua bridesmaid blh beli sendiri lagi bagus.blh save kat situ kan..btw gray mmg kaler yg selamat.hehe

Lyana MK said...

huhuhu dah decide silver pilihan hati!!

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum elya,

saya dah tengok warna siler ni in real wedding. memang cantik! since majlis saya lambat lagi 365 days + 123 days hahaha.. so nanti-nanti la fikir. he3x

happy preparing dear..

chii said...

silfer nampak grand =)

mizzura said...

wah ..nice jugak..jarang orang guna grey...selalu bride & groom je pakai silver/grey..

Mia-Ina said...

ok tue..yg ptg kontra..mask gmbr t, pasti cantik nye....x sbr tunggu baju elya lak nie...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

saya pun suke warna grey. ehehe. da macam addicted plak skrg ni.

Syima Syaz said...

ingat nak suh bridemaid pakai color hitam... sbb family syazwan dah pakai grey/silver...
hitam pun menawan jugak...hehehehe

malynd_anggun said...

suke silver/grey juge....
it would be my bertandang themes kaler..sgt cuanteekkkk...ehehe