04 February 2011

Wedding An Walimahpedia

tanggal 30/1/2011 wedding An dan Amelyn.
Aku sempat gi wedding an je di shah alam. b2b yg lain ,gi wedding amelyn dulu tak silap.
lepas gi umah an, shoot gi Klang, dah set appoinment tuk tgk set katil disitu..huhu.

pada hari kejadian,hujan rahmat turun dr pagi smpai la petang . Tak lebat.renyai2 je. buatkan cuaca sgt nyaman.weee~
kami terus gi ambik makanan.aku nampak kotak2 dorgift yg an pernah wat entry di blognya.sgt menarik dan kemas



habis makan, aku terus masuk dalam konon2 nk jumpe pengantin la.tiba2, nampak an tgh tggu green light untuk turun ke bawah.hihi.sibbaik an cam muke aku!sempat say hi..hehe.


an nampak lain bile tak pakai spek.


pelamin didalam rumah.simple2 mcm ni pun dh ok.nice je :)




ni kotak dorgift. doily paper disitu.sweet!

dalamnye, nyumny!
ade kurma, bahulu dan nips!!sehari selepas tu
.sempat tnye an, dekat mana nk borong nips yg murah bnyk2.haha



eh bile nk balik.terserempak dgn abg wira. sempat die tegur kami. 'selalu je nampak ni'.haha.
btol la tu! asal gi je wedd b2b mesti nmpak abg wira.haha




nway,selamat pengantin baru an dan amelyn, semoga pjgn umur dan dimurahkan rezeki :)



nanti kan entry seterusnye k..jeng jeng jeng hehe

7 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

sweetnye pangantin

lovelyadibah said...

nmpk comel jer paper doily 2:)

Syima Syaz said...

aritu dah siap tapi tak sampai...
takde rezeki lah...

missbutterfly said...

elya..tak ckp pun pegi majlis amelyn...aku takde partner tau~

ElyaElmo said...

rama2 : aku tak gi pun...sempat gi wedd an jee..ade appointment terus gi klang

Nadya Zahid said...

Elya-smalam nad gi wedding aya kt ttdi...ingat u ade skali...tp xjumpe u pon...

aminfira amira said...

an tu cun kan =)