03 February 2011

Welcome February!Ape Progress?

pejam celik pejam celik...Februari dah!
pantas btol masa berlalu.....
hati mulai berdebar. malam2 takleh tido dgn lena.
asyik dok berfikir.
sampaikan tema baju pengantin and pelamin pun dah bertukar kaler.haha.
tak tetap pendirian org tua2 kata.my bad..uhukkk

korang nye progress cene?
aku nye progress Alhamdulillah..ade peningkatan sikit la.
tak bnyk.sikit je.huhu.
semaken hari semaken risau jugak la.
duit maken susutt...phew~

actually,banyak sgt benda nak di-updatekan.
nanti aku cuba update satu persatu...
wedding an walimahpedia pun belom update lagi.aiyohhh~

jap lagi plan nk gi jalan tar teman mama cari kain tudung
sambil tu nak cari kain net klo kedai bukak.
tiba2 terpikir nak DIY gift tetamu di meja beradab.
tak tau la ntah jadi ntah tidak.
tapi semangat berkobar2.
we'll see.haha


malam nanti sambung balik...tata~



3 comments:

anaztasias nora aira said...

hii elya.. xlama dah kan.. nora baru nak gerak cam siput.. padahal dah lama survey2 haha may bad.. maybe dgn keje lg kan :) elya nak tanya elya ada reference for videographer x? if ada email nora leh? if xda xpe.. tarikh nora ramai pula xavailable :( huhu sapa suruh lmbt :(

Rilla said...

Go Elya! Yo can do it!

~ NANA ~ said...

ok la tu, at least bergerak jugak daripada i ni yg langsung x stat pape lg...hihi