11 March 2011

Jom gi Gathering Blogger Bride Forever


sila klik untuk baca!!!!:D


Jommmmmmmmmm join BBF gathering
pada 2 April 2011
(1 week b4 my big day)

bertempat di
Amphitheater Pusat, Taman Botani Shah Alam.
Waktu :
2pm-5pm,
dengan bertemakan
Kesultanan Melayu Melaka.
Bayaran hanya
RM25 shj!!!

bermacam2 Acara,Makanan, gift akan disediakan.
Semua dijemput joinnnnnnnn!!
b2b, ex-b2b...semua lah!
boleh kenal antara satu sama lain.
boleh share2 tips..idea...ape saja...
nak bawak bf/tunang/suami pun boleh!

ade persoalan,
sila emailkan kepada
bbfgathering@yahoo.com

Tarikh tutup pernyertaan:
20 Mac 2011



p/s tak sure lagi dpt join ke tak? klo aku dtg tuk pass kad je boleh tak..uhuu

9 comments:

Reen Tart Nenas said...

elya, xsure nak pegi ke tak... tgk la dulu. elya boleh bukak booth, utk kasik kad :) boleh jimat kos post hoke :)

farahfatihah said...

dtg pas kad je??? nk kena nih! =P

yaya said...

Errr... Nk tanye... Does this group ada fb group?

~ NANA ~ said...

alaa tak dpt nk join

ElyaElmo said...

reen : hahaha..tapi elya takelh stay lama2 dearr..ntah la..ade wedding lgi time tuu

FF : alamakkkk puan organizerr!!!!hahaha

yaya : ade2 dear..u add my Fb dulu..nnt i add u ke group ni...it's private.

nana : napa tak pat :p

lovelyadibah said...

saya pegi!:P

Ms. Fiena said...

nak joinnnnnnnnnn tapi xdapat la kannnnnn..

klu kte tau awk g sini, tp x dpt dtg majlis kteeee. siappp awk....

Ciksue said...

elya,bestnyer klu sue leh join..wahh ada group ke di fb..hihi.nk join jgkkk

amy fahmi said...

kat shah alam je ke. dekat da ngan uma kite. tapi maluuuuuuuu.