29 March 2011

Last Call!!! Sila Tengok Entry ni :D

wuhhhhhhhhhhh..sapu2 habukk...dah lama tak update kan..huhuhu....
tak dan nk buat scheduled entry pun...tgk laa dlm sehari dua ni..nk update bnyk..

ok ok.. dipendekkan cerita.
Since mggu nii ada gathering BBF
aku nak tnya,

Kawan2 dan silent readers yang pernah bg alamat di entry sebelum ni [klik],
atau pun yg pernah email elya..


Korang akan ke BBF Gathering pada minggu ni tak?

Siapa yang gi gathering,boleh tak tinggalkan komen di bawah.
cuz nak arrange something.
nak mintak tolong member bbf yg gi gath tlg pass kan pada yu'oll ..

senanggg.....
dah alang2 kan....

elya tak pat gi...
banyk benda pending.
kene settle kan..

so bg tau yah!!
yg tak sempat bg nama pada entry terdahulu, tapi die nk kad pun boleh..bg nama...bg nama..eheh...

siapa yg nak dtg..tak dpt kad lagi..
di jemputtt...dijemputtt...
kadang2 tak perasan, kad siapa yg aku dh poss..
kad siapa yg aku ter-poss 2 kali..
kad siapa yg aku lupa nak bubuh stem...
ya ampunnn!!!maaf sgt2 klo ade...
tak perasan...
gelabah ayam sket aku ni...

dekat jee dewan nye nnt....area bukit jalil...

sy sgt happy dpt berjumpa korang nanti!!
InsyaAllah, jika diizinkan...


16 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alorr...u tak gi gath ea? hurm..sedihnye..tak pat jumpe2..

~ NANA ~ said...

sedih x dpt pegi...huhu

h e r n y z a r said...

sara x pegi gath... huhu..

hana yoriee said...

hana yorie..hana mau pg! hana kat kajang je. kalo nak pass pun leh.nnt bwk gi gath.

~ mizzAmy ~ said...

insya-Allah amy pergi gath tu. so, reserve one for me. ;)

miss puteri said...

saya ke gath!! bagi di sana aje yee.

Mawar misswateva said...

mawar g gath tu.mahu kad..nk mntak tlg pass pd yg lain2 pb bley je elya since i dok dekat je.=)

Dia.Honey said...

xp..tapi maybe leh pass kat nadya..cos nnt ai nak jumpa nadya...huhuhuh.....

missbutterfly said...

elya..aku pegi gath

Nadya Zahid said...

mek..aku maybe gi gathering tu..tp lewat skit sampainye coz earlier tu ade function yg nak kne gi...

anaztasias nora aira said...

nora pergiiiiiiiiiiiiiii !!

dyll basri said...

kau plk dah, aku g gathering ..hikhik

lovelyadibah said...

saya pergi cik elya!!:)jangan lupa saya:)

HanHan said...

tak pergi gathering..
tapi nak pergi your wedding.boleh?

Rilla said...

Rilla pergi gath :D

sa.sitihawa said...

slm, elya..
ct x g gthrg nnti, bt i've receivd your crd.. tq.. hpe 2 meet u on your wddg, dear.. tq once again 4 the crd..