21 March 2011

Our Nikah Outfit


Yeay! baju nikah dah siap.hehe.
happy happy..
baju kekasihati dah siap awal bulan march hari tu.
puas hati sgt sgt.
harga affordable.
jahitan kemas.service cepat
recommended!!

design biasa2 je. buat kerawang-kerawang .
itu yg die suke!ehe

Lokasi :
Kedai jahit Mun Men's Wear.
(Kampung Pandan Luar)




aku nye pulak baru siap sabtu hari tu.
try try, kene alter sikit.
uhu.
bukan sebab kurus.
sebab mcm ade tak kene dgn cutting yg dibuat.haha

nk dijadikan cerita, kain yg aku beli tak cukop.
but die managed untuk jahit bg cukop2 kain tu.
ape ntah aku ckp.
layan je gamba k.haha



maaf ya!
gamba terpaksa di yellow-orange kan.ekekee.
tak seprise nanti.eceh
tapi ramai yg boleh agak nye kan!hehe

Price within my budget.
service pantas.
jahitan kemas..
lokasi : Tailor house Ngee Kuan
(pasar cheras)

recommended. aunty ni baik!





18 comments:

ardinihumaira said...

;) bestnye!

K.I.N.A said...

yeay..da siap..elya, nak kad masa gathering ok..

Lala said...

yay! baju nikah settle! boleh tick!

mizzunderstood said...

cantiknye baju nikah 2....heeee... =)

LisaLisut said...

whoaaa dh tak lama lagi!!

Linda Yusoff said...

babe.. thanx for ur info.. tgh cr tailor jgk ni

Lyana MK said...

yeah!! hepi!! dah leh nikah!

Rai said...

feewit. ala2 baju marion. wahh. u beli kat gulatis ker kain dia? i mcm pernah nampak kain cmni kat gulatis.

~ NANA ~ said...

eh eh...i nmpk mcm baju ala-ala marion counter jer....hihik comelll

Renee Meow said...

wah mesti chantek..!! :D cant wait to c it..design chiffon beaded tu chantek.. :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Nadya Zahid said...

elya........hahahahahah,ur baju nikah same as mine beb :)
ari sabtu ni baru i nak gi fitting..hahahahah, nervousssss :)

~ mizzAmy ~ said...

yeay-yeay baju dah siap.

Reen Tart Nenas said...

yeayyyy tak sabar nak kawen

ElyaElmo said...

ardinihumaira: heehh...best bestt :D

kina: kina...elya poss pun ok kot?elya tak sure dpt gi ke x

lala : tick tock tick tock :p

mizzunderstood: tak cantik mana yangg..uhuu

lisa: biasa2 je yang..TQ nway:)

linda yusoff: klo u ade bajet lebih..gi tempah kat designer ..bnyk patern leh buat :)

lyana: bllom lagiiiiii..haha

rai: marion nye glemer lagii..uhu..ade 2d flowers sume..uhu

nana: lain nana..lain...hikhikkk

renee :biasa2 je yang...bua kurung modern je..nothing wow pun..uhu

nadya: hihikhikk..sama yeh.ramai je ygh beli kain jenis ni kan.haha
psst psst ..nadya nye kaler ape :D

amy : yeay!!

reen: ahakzz!!!~

aTy _faRed~ said...

waa...tak sabar nyer nak tengok...!! :)

missbutterfly said...

dupdapdupdap!! chaiyok2 elya

a PiEce of mE... said...

Salam elya...bole u email i brape harga upah u hanta bj kat tailor for u n ur husband?
thanks!
i nak survey isit within my budget ke x..hehe :)

deltamun@gmail.com

dila said...

Hi elya..

Blh u bg details kt mane & no fon tailor kt kg pandan luar 2?

i nak buat survey bju mlayu.

emel kt cni ye..
nadilah287@gmail.com

TQ :)