18 March 2011

Perkahwinan Irwansyah & Zaskia Sungkar

*banyak pulak idea nak update hari ni!!hahahaha*

ok.Siapa tak kenal irwansyah kan?eheh...
pernah hot seketika di Malaysia.
ape tajuk lagu duet yg femes tu?
selalu gak nyanyi karoke.
lupe pulak!

Kini dah pun jadi laki org.eheh..
Cantik Isteri dia. Artis juga.

dah lama nampak kat FB mom..baru skang nk update.hihi.
Oficial Photografer di majlis resepsi mereka,
Ministry of Moment.
Wahhh!!hebat jugak op dari Malaysia ni.

Lepas ni, dapat portfolio best2,
jgn mark up harga tinggi tinggi yeh..eheh
jgn marah MOM :D

layan je pic :D



cantik sunting die.



all pictures credit to MOM
Facebook : MOM

8 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

MMG CANTIK!

LisaLisut said...

i dh tgk dh kat MOM fb before ni.tak sangka gak kan dia OP irwansyah.fuh.masa dia cover Umie Aida pun i rasa dh mahal.haha apatah lg bila dah amik artis indon.

*ouh i suke irwansyah haha*

zaskia tu lawa gils.lawa dr acha.hikhik.tp mcm sweet la acha penah kata "mmg impian irwansyah utk kawin muda". awwwwwww.so sweet haha

just azura! said...

kenapa irwanshah itu nampak seperti tua?

~ NANA ~ said...

pink+grey nampak cantekkk :)

Mai Sakurada said...

santeeek la kerawang kat kepala dia.. mana boleh dapat ekkk??? siap letak rose.. sudah jatuh cinta.. sob2

Adawiyah A.Halim said...

baju dia cntik kotttt...ska la =)

Aya said...

sweetlaa theme color dier.. rs rugi x gune kaler grey time kawin.. huhu

Liana Basar said...

warna baju dia sgt cantekkkkk.hehe..

aci tak kalau nk buat warna mcm tu jugak.hehe