06 March 2011

Red doily Paper

.

yeay!!...dah dptt doily paper dr nad!!!weeehooo...korang leh cek kat sini yeh...[klik] .
credit to her.
skang misi nk jadikan doily ni mcm gamba kat bwh nii..


source: nyomel

tapi tak jadii...tensenn...hahaha...
nk tdo byee!

15 comments:

nIsYa said...

takpela. Nanti cuba dan cuba pasti menjadi juga. Usaha kn tangga kejayaan hehee

dyn said...

waa nak jugak mcm elya!!! santik la.. cube sampai jadik~

amElyn said...

cantek gila mek oi! =D

Xora said...

hari ni tak jadi, esok, lusa tulat usaha lagi. You can do it!!

P.S Tgn nyomel tu tgn miracle~~ tapi takpe, kamu ttp boleh berusaha!

.::WaNiE::. said...

wuuu da jadi bunga bukan main cantikkkk

kitakesitu said...

hee susah ke nak wat?memang nampak nice je design bunga doily tu.good luck =)

n.A.d.i.R.a said...

hehehe... good luck yer buat bunga dari doily tu..if need more, inform nad k.... heheh kiter dah tak bz dah...

~ NANA ~ said...

cuba lagi...jgn give up okey :)

choclairissa @ intan said...

wah menarik2..tapi i xpernah jumpa agi doily warna merah~~

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum elya.

yang, sumpah cantik youuu~~~ terus jatuh cinta pandang pertama. haha!

baca bismillah, slowly buat.. insya Allah, mesti boleh!

anaztasias nora aira said...

elya u can do it! go go hehe nanti jgn lupa share tutorial :)

nYomeL said...

chaiyok2.. u can do it babe!
:D

rini.borhan said...

hwaaa..nape la baru nmpak entry2 psal doily kaler2 ni..kalo tak msti lei wat tuk wed..aritu terpakse wat sume putih..nk kawen blik la camni..hehe..:)

Reen Tart Nenas said...

KEWL!!! SGT BEST HOKE!

~ mizzAmy ~ said...

elya, chaiyok!! insya-Allah nanti mesti jadi punya. ;)