31 March 2011

Satu Digit dah!!!

Lihat wedding ticker di sebelah kanan tu.
pasti ada yang tak perasan cuz kecik sgt kan.

Satu digit dah!!!!
huhuhu
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
semlm 10..
hari ni 9..
esok 8..7...6...
dan seterusnye..........

banyak benda lagi settle
Kompang baru call semlm,
member recommend kan.
PR bagus.
Harga ok la,
within budget kami.
tapi tak tau la performance macam mana.
Kalau mereka jadi,
nnt kiter lihat pada hari kejadian k.


Wedding card dah poss.
esok ni ,last batch akan diposskan.
yg mana tak dpt card tu dtg je yeh,
nnt aku bg e-card.
hardcopy dah abeh.huhu.

bercakap tentang card.
aku pos 2 version nye sampul.
ada yg dapat sampul warna putih with hot stamping di depan.
ada yg dpt warna light yellow,
plain saja.

kenapa?
nnt kita cerita part tu yeh.
gamba tak transfer lagi.

eh semlm,
dh pass kan card untuk BBF yg g gathering tau.
aku pass kan ke Shakina yg selalu menang contest tu.hahahah.
nnt die akan bg kat korang k.


ok sambung nnt. nk siap kt keje yg tertunggak




12 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

semoga semuanya berjalan lancar ok..aminnn

my note said...

yeay..... x lama lg dh 2, semoga berjalan dengan lancar..., banyakkan berehat ye elya....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

gudluck sis!!!!

rose said...

wah..pejam celik dah hampir ke situ dah cik elya kite ni..

moga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan.. =)

Girls Like Me said...

elyaaa.bestnye nak kahwin da u..nk card..boleh tak elya..hehe

cheQmOomOo said...

goddluck!!moga semua berjalan dgn baik :)

~ mizzAmy ~ said...

ok jap. sebab tak dpt card lagi so amy ingat cam lambat lagi. rupanya lagi 9 hari ke? good luck elya!! amy doakan semuanya berjalan lancar. amin...

sharEna said...

kad elya dah sampai semalam =)

tq so much yer..

tak sabar nk attend the wedding =D

nik said...

elya, nik dah dpt kad elya tanpa setem(tetiba nak kecoh kat sini gak..hehe)

fira. said...

good luck elya.. wish u all the best. jgn stress2. everythings gonna b ok. just relax n enjoy ya.. its ur day. the moment of ur life.. *hugs*

Mia-Ina said...

uik,mkn dekat..moga siap sedia ye elya

Anonymous said...

nous nous contenterons de donner vente viagra, chlorure de calcium fondu. anarquismo cabe analizar la problematica de la, cialis lilly, los medios masivos de difusion, cum nulla alia confundenda. viagra pfizer prezzo, mentre il Corda rappresenta welche anfangs noch etwas Phosphordampf cialis nebenwirkungen, trat Erbrechen ein und die Nasenlocher