09 March 2011

Sedikit Update Sebelum Angka 30

Ok ni update last month. tak ter-update lagi aku..hoho..my bad. sorry ya

catering dah confirm. nak lauk ape, nak riben kerusi warna ape. nak setting kerusi meja macam mana. nak kek macam mana. sume dah settle. Hujung bulan 3 ni kene bg 80% payment. hoho.

kusyuk2

invoice. tak payah la korang cuber2 nak klik untuk zoom :p

pastu jumpa dengan kakak bridal butik. confirm kan dengan dia nak pelamin, walkway, and baju macam mana. Semua dah finanlise. Deposit 40% pun dah settle. Hujung bulan 3 ni pun nak gi fitting. Aaaaaaa!!berdebarrrrrrr~

dah finalise!!weehhooo~

baju saya nnt :D
mula2 dulu asyik tuka2 design je. taktau la mcm mana jadinye nnt.huu


walkway ..lantak la tak seprise dah :D


suka dengan bekas hantaran dibawah ni. tapi, bekas hantaran aku dah beli awal2 dulu. siapa nak?? meh meh aku nak jual...huhu.tak heran laa..takde seprise der!!haha [klik sini]
nk beli. email aku elyaelmo@gmail.com
kalau takde orang nak beli takpe...terpaksa la aku gune...ekekek.

cantik kannnn!!!!


p/s nmpak tak banner aku kat atas? burukkkkkk gile kan. aku taktau nak ubah mcm mana dh.hoo

10 comments:

miss puteri said...

chaiyok2 tak lama dh 2!!hehe.. all the best dear!

dyll basri said...

elya, bekas hantaran tu ke yg nak dijual? bp rm satu?

dyll basri said...

dan walkway itu chantekkkk

LisaLisut said...

waaaa mmg ptt pn sbb date u dh dkt.bestnye.i emel u nk tye price bekas hntrn :)

nIsYa said...

smoga smue berjln lancar :)

Ms and Mr Red Ribbon said...

waaa 30 days to go... all the best, dear... :)

Nadya Zahid said...

elya..cantik ar baju u..walkway sume...warghhhhh..huhuhuhuhu...
bekas hantaran tu bape u nak jual beb?cantekkkkkkkkk

~ mizzAmy ~ said...

bestnya.. dah banyak settle ok. jealous pun ada sbb my part tak banyak settle lagi. T____T

yg bekas hantaran tuh mmg cantik lah elya. suka...

Reen Tart Nenas said...

tak lama dah :)

Renee Meow said...

haaa catering tu macam kenal je invoice tuu... kakros eh??? food dia mmg sedap gillleee... HR pun terbaekkkkk...i dpt info from diah, pastu suh my brother amek dorang.. my wedding pun nak amek dorang..wee..

p/s:nanti pesan kat kakros jgn lupe pesan sediakan plastic n pesan staff2 tapaukan food lebih before abes event (utk family)..n pesan jgn berkemas before abes event.. ;)

waa tak lame lagi dah nieee.... :D happy preparing...

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com