12 March 2011

Set Katil Dah Sampai

Set katil dah sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...dah boleh tido..eh??haha
chop chop chopp!!! jgn salah paham yeh :p

As u all know, aku order set katil dgn Famista. seperti entry ini [klik]
Khamis hari tu, aku try call pihak Famista. tnye boleh tak dapat set katil awal sebelum dijadual kan pada 2/4/2011. Dia kata boleh. Mggu ni before 12 tgh hari jugak die akan hantar cuz die nak hantar ke area cheras jugak.

Time tu aku agak kelam kabut jugak la nak kemas2 ape yang patut. balik2 keje, keluar kan baju2 dalam almari lama punggah kan letak atas tilam, lipat2 dengan mama. Tapi mama yang banyak buat nye..hahah.


sebelum

Hari yang ditunggu suah tiba. Dari jendela sudah kelihtan lori dari famista. yeay yeay dah sampai. memang betol before pukol 12 tgh hari merka sampai.ehe.


suka sangatt...dah ade katil. tapi lepas ni kene tido luar or tumpang tido di bilik adik aku.

cermin meja solek tinggi!!puas belek belek badan nanti.haha

ni set katil
biasa2 aje.
bukan solid wood pun....eheh
gamba terpaksa di-black and white kan.ehe

Alkisahnye, disebabkan plan last2 min macam ni. aku tak dapat nak gi wedding SK Adam . terkilan jugak sebenarnye. memang teringin nak gi. dah plan nagn si dia. tapi apekan daya, die pn kurang sihat. set katil pun last2 min nk dihantar hari sabtu.
Maaf yeh khadijah!!! Selamat Pengantin Baru. Semoga berkekalan selamanya. Amin

4 comments:

~ NANA ~ said...

wah wah wah....msti x sbr nak decorate kan? hihik

iedayah said...

wa...bestnye...time tuk deco3

Cik Puan Fia said...

stail ape ya agaknya utk bilik tido nie..tak sabar nak tgk....chayok..chayok...

Dia.Honey said...

tahniahhh dah dapat katil....ai baru sudah cat bilik je~