24 March 2011

Takde Tajuk lah!

dah lama gila tak jumpa..
lama gilaaaaaaa...
padahal 2-2 kat KL jugak...
bukan sorang kat UK sorang kat Indo..
hahah..
rinduuu kott!!!!

org tua2 kata.
tak elok jumpa selalu nak dekat2 kahwin ni.
tpi klo tak jumpa,
macam mana nk settle kan perihal kahwin yg lain..
hahahaha..

YM, MSN, FB dekat ofis die
pulak kene blocked.
haihh..kejam betol.
ekekek
phone pulak kene barred..
haihhh maxis niiiii!!!

nampaknya lepas 26 March ni baru jumpa kot...
huhuhu.

thanks kerana membaca .
takde pe pun :p

11 comments:

h e r n y z a r said...

suka baca... fb msn ym semua kene marah.. even meksis.. keskeskes~! :p

~ NANA ~ said...

takpe elya...kdg2 yg dah lme tak jumpe ni la bile jumpa balik jadi lain...mesti rindu membuak2...

nak2 bile jumpe tu dah sah sebagai suami isteri *ehem2*

:P

Dia.Honey said...

sabar ye..nanti jumpalah tu.dok KL je kan?....ai dah 2 bulan tak jumpa incik Pinky ai...sedeh seyy....dah la tarikh dah dekat banyak lagik benda tak settle...nak jumpa dia busy ai busy..dok jauh lak lagik...hurmmmmmmm.....*peneng jap*

~ mizzAmy ~ said...

weekend dah nak dekat dah elya. leh jumpa lunch sama2 sambil settle kan hal kawin. ;)

mizzunderstood said...

elya..nak tanye.kt ur office 2 kalau fb if u type https kt dpn pn xle bkk gak ke?sbb my office pn block tp if u type https kt depan boleh je bkk..hehe ;)

LisaLisut said...

awatnya kena barred? bayo.kalau dh bayo dia tak smbg bakooo je

Reen Tart Nenas said...

elya, reen dulu slalu je jumpe masa sebelum wedding tu. kalau x, byk mende tak settle... hehehe sabo2. lepas nie, hah, tengok la ari2!

AnEs said...

hahaha..saket rindu la tu..cakap kat maxis tu tolong jangan bar kalau elya saket rindu sape nak tanggung..kekeke

Nadya Zahid said...

mek..dah dekat2 ni..jgn dok jumpe..org tua2 cakap..darah makin manis!hahaahahah :P

missbutterfly said...

haha..jgn gelenya nk jumpa deh. aku dulu 2bln kot tak jumpa before kawin..bg rindu2 byk gitu..haha

harzharun said...

mek...nape ko ilang dlm fb aku??