04 April 2011

Minggu Terakhir

Hi semua....
dah nk dekatt
minggu lepas minggu yang paling bizi sekali.
settle kan mana2 yang patut.
wedding member pn aku tak dapat attend.
engagement member pun tak dapat attend jugak.
kelam kabut aku.
fitting..jumpa Op..cari cincin lelaki.haha.
last2 min aku decide nk si dia beli cincin even die tak mahu.
aku nak moment pakai cincin tu...
nak abadikan dalam gambar.

semalam jugak
aku menangis seharian..
tak tahu kenapa...
risau agaknya.
risau baju tak cantik.
risau makanan tak cukop.
risau makanan berlebih.
risau suasana kelam kabut.
ntah la...
bnyk sgt -ve thinking ni.


doakan aku kawan2..
semoga dpermudahkan urusan aku ni..



18 comments:

WillBemrs said...

Insyallah sume brjln lancar... kalo kita pk2 mmg sakit pala, but advise u tenang kan diri n berserah sume nya pada TUHAN...we done all d best..! Luck of u dear..

~ NANA ~ said...

elya...insyaAllah semuanya akan berjalan lancar okey :)

btw i pon x lari dari pk benda2 camtu...juz remember that mam proposes but God disposes (^_^)

LisaLisut said...

sama dgn i rasa. tp i terase awl.haha.u tgl lagi bbrp hari je elya.cheers.jauhkan kenegatifan itu.fuh fuh fuh..amin

jooleata said...

insyAllah elya, everything will run smoothly,.. tawakal saja, kita da berusaha yg terbaik.. insyAllah semoga berjalan lancar~

Rai said...

Minggu terakhir suppose to masuk fasa redha ajerh la. huhu sabo yer elya. im sure after habis jer wed u, u gonna miss this moment.

♥ Kasut Pink ♥ said...

Insyallah semua dalam keadaan baik baik je. Takmo pikir negatif lagi k. Setkan dalam kepala perkara perkara yang positif. Nanti nangis selalu mase majlis muka sembab, mata bengkak x best kan. :)

Dia.Honey said...

semoga semuanya berjalan lancar......Amin~

"cikkin" said...

wah2..enjoy the moment ye elya..abaikan rasa yg x best tu..pk yg best je..=)
btw..kite da dapat kad..akan berusaha mneghadirkn diri..

moga sume berjalan kancar ye..=)

cik senah said...

insyaallah elya..semuanya berjalan lancar.. buat tatau ja pikiran2 negatif tuee.. :)

p.s : chek doakan semua yg elya rancang berjalan lancar yaaa :)

lovelyadibah said...

elya,everything will be just fine!!

dba doakan semoga segala2nya dipermudahkan!!!amin2~

farahfatihah said...

elya good luck, dah dpt kad kamu...tq so much tp malangnya, fara xdapat hadir sbb ada exam kat johor..sorry sgt2...

Adawiyah A.Halim said...

semoga semuanye dipermudahkan..tiada masalah di hari bahagia nnti..I.Allah semua nya ok2 sahaje =)

cheQmOomOo said...

insyAllah..semua berjalan dgn baik :)

TaNia said...

nobody is perfect.. trust me.. mesti ada satu dua yg x berkenan di hati nnti.. hahha.. tu normal kalo majlis kawin.. hehe :D

Mia-Ina said...

pernah rs pe yg elya rs...kuatkan smgt selalu di saat2x akhir ni..insyaallah sgla akan berjaln lancar..buat checklist plan balik ye..mintak pengapit terdekat tlg & ingatkan apa yg x buat lg

amElyn said...

good luck mek!!!!!!
insyaaAllah we all sampai!!!! =D

amelyn.
http://kumakikaeamelyn.blogspot.com/

missbutterfly said...

be positive beb. jgn biarkan aura -ve tu buat ko down..ko dah buat yg terbaik..insya allah semua akan ok. btw, dh dpt kad!! hehe

miss puteri said...

muga dipermudahkan segalanya dear!jumpa hari ahad nie!!yey!heh