07 July 2011

Perhatian: kami Masih Mengambil tempahan Cookies ala ala Famos Amos ya!


Hi All,
saya bukan agent dari famos amos ya.ehe.
Ni nak bg tahu,
kami masih mengambil tempahan untuk sesiapa yang ingin meng-order
cookies ala ala famos amos kami.

ciri-ciri:
*rangup*
*harum*
*tidak terlalu manis*
*brown kaler: banyak coklat chip*

*dark kaler : ada kacang dan tidak pahit sama sekali*

*size: tidak terlalu kecik dan tidak terlalu besar.

Kalau nak size besar boleh request :)*

*berat 400 g*
* harga yg kami offer sangat murahhhh dari pasaran luar,
tak caya sila buat research :D
RM28
satu balang ,
RM55 dua balang

FOC delivery charges di sekitar Bandar Sri permaisuri*


* bila dah rasa sekali, pasti nk order lagi, tak caya order duluuu!! :D*

refer entry2 terdahulu [klik]

kepada bride-to-be diluar sana, jum order untuk wedding favor kamu!!! heee:D




Nak tahu detail /order sila email ke elyaelmo@gmail.com

14 comments:

~ NANA ~ said...

i suka gila biskut ni...nk order time dkt2 nk raya nnti la..hehe

choclairissa @ intan said...

nyum2...rasa nk makan semuanyaaaa~~ (hari ni saya puasa)

Hidayah Juta said...

nampak sedappp.. nak order... ;)

jeep said...

cemane nk order ek?bleh delivery ke teluk intan x?

thanks! :)

Mia-Ina said...

moga sukses bisnes elya ya..

dtg klik ur nuffnang

aTy _faRed~ said...

elya..ai nak tempah nak dekat2 raye nanti ley tak..dalam awal2 pose bulan 8..ley ker..?

PurPLe LaDy AiFA said...

elya ni boley pos ke?

Renee Meow said...

nyummey...dearie i nak order..!! check email kay.. :D


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Adawiyah A.Halim said...

tgh tunggu cookies...heee =)

Golden Rose said...

salam perkenalan...singgah dari blog kak melurjelita...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

azalia hjsalleh said...

nampak cam sedap. confirm laku

farah said...

nk tye,1 balang tu dlm brapa pcs/keping biskot ek..:)

♥ Elin ♥ said...

mcm mana nak order?? nak 2!!

norinaomar said...

dear elya..kalau lepas raya boleh order tak?plan nak buat hantaran untuk my wedding bulan 11 nanti.then berapa caj kalau delivery ke LHDN Jalan Duta?

norina
chickenwing_08@yahoo.com