31 May 2011

Kisah Oreo truffle,whopie pie dan popia nestum

err..aku hantu makan2 manis.
how about cake?
err, kureng sikit.tapi kalau teringin sgt, satu slice sudah memadai.eheh.

Last week, aku order Oreo truffle buat kali kedua dgn puan jaja.
1st time hari tu, tak smpat makan semua.
beli untuk bawak ke umah mertua
ngeh ngeh ambik hati yo!!haha

sambil2 tu, order sekali whopie pie.
ntah kebenda nye pun tak tau.
try je la.
tgk testimoni sume kata sedap.

1 hari dh lesap.
semua hantu cokelat.


komen : oreo truffle puan jaja. sedappppppp tak hengat!!!!aku ni mmg hantu oreo tau.
whopie pie pun not bad.boleh improve lagi.
ceh pandai komen. cuba ko buat sendiri kannn..haha
rupa ala ala macaron, tapi bukan macaron ye.
klo nak order or nak cuci mata sila like page ini Invisible sweet tooth


eh, lupe. aku order popia nestum dgn hana sedapsedap belaka .sila like ye
sedapppp wokkk!!aku suke makanan2 yg rangup2.
nnt leh order tuk raya :D




pic :credit to sedapsedap belaka


siapa jual makanan2 pelik yg aku taknah rasa, lemme know. aku leh tlg rasa, and tlg bg komen ikhlas :D

10 comments:

.:shura shushi:. said...

p0pia nestum!!
favorite ai
=]

rara pinkmafia said...

hmmm rara pon suke cekelat.yummeh.hehe.sedap kek truffle tu?

choclairissa @ intan said...

wahh macam dah nk stock raya ni~rase cm nk order jgkla~

lovelyadibah said...

sedap eyh elya??kena order nih!!:)

LisaLisut said...

popia nestum tu kalau order utk raya or letak ats meja tetamu masa kenduri kawin mst lesap abis kan.org kunyah2.ting.idea.hehe

PurPLe LaDy AiFA said...

oreo truffle tu nama cam sedap.. huhu.

nak try my frozen cheese layer x? tapi elya jauh di KL lak. hee

hana yoriee said...

shura, intan , dba, lisa: meh order popia nestum beramai2 dgn sedapsedapbelaka!! hehehehe.. =)

confirm sedap wooo..hihi..

elya: thanks for promoting on behalf of sedapsedapbelaka..muahhxx..

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Lisa: memang pun. I pun dulu letak kerepek2 kat atas meja tetamu. memang lesap. siap dgn bekas skali lesap pun ade ;P

Elya: alahai, aku asyik kempunan je nak makan ore truffle Jaja. nak jugakkkkk! wedding sape this weekend? sape pegi?

~ NANA ~ said...

wahhh harus try ni!

UyaRayza said...

aaaa suke popia nestum....perut berbunyi dh nie hehehe...