25 May 2011

Pre Wedd Pics By Reza Hassan



Hi peeps.
baru nak uplod pre wedd pic disini.haha.
lembab betol kan.

raw pics from OP.
sekeping dua je yg dh edit

nama OP
boleh search kat FB - Reza Hassan

Pic yg edit kite simpan dulu.haha
motif?
aku pun tak tau ape motif aku ni.

ok la.layannnn~
nak full view di FB aku k [klik]











pic fav!!!heee

lokasi :
sekitar KL and Bagan Lalang


Props:
transparent umbrella

enjoyed our pre wedd!!!heeee

11 comments:

Hunny Kitty said...

gambar lari!! suke!

LisaLisut said...

nice elya!i pernah berangan nk pakai white..suci je..tp nk cari baju putih yg kenan di mata adalah susah..huhu.

wish to shoot at the beach too!!! romantic je rasa kan.huahuahua.simpan utk lain kali la lisa oi (mental note kat diri sndri haha)

cik senah said...

comeynya gambaq berlarian di tepi pantaii.. :)

p.s : simple tp indah.. :)

Ms and Mr Red Ribbon said...

teringin nak wat prewed baju kaler putih ngan suar jeans... nampak simple but nice... tp banyak sangat nie idea nak wat nie la tue la...

nice dear... so natural... me belum buat lagi nie yang natural n candid2 camginih... nak prewed lagi laaa hihihi...

anaztasias nora aira said...

nak pinjam payung umbrella tu leh? hahaaha

lind said...

comel je!

Mia-Ina said...

penuh kenangan gmbr nie...elya & suami mmg pandi bergambar

the girl next door said...

simple!!! i like =]

hidayah hiddensity said...

sume cantik, nak2 yang lari2 tu =) idea pakai white n jeans juga comel!!!!!

didieadila said...

alahai..suwitttt sgt! :)

Mawar misswateva said...

suweetttt elyaaaa!!