05 May 2011

REVIEW: Tudung dan Bantal Nikah

Ramai silent readers and kawan2 yg bertanyakan perihal yg sama.
tentang apa? tentang tudung nikah dan Bantal nikah ku ini.
baru sekarang nak update .
Ampun korang!! Aku paksa diri aku untuk update secepat mungkin.eheh

Syukur sgt sgt....
Aku suka gila dengan tudung and veil nikah aku.
Aku suka pearl. nampak exclusive. Ye! aku perasan.haha
Alhamdulillah...alhamdulillah...
berkat kesabaran , dapat jugak aku tempah veil and tudung impian aku. [sila refer link ini]
kalau korang lihat pada teaser [ini] ,
korang leh nmpak tudung dan veil aku dipenuhi dgn Pearl. memang impian aku nih!

Dengan siapa aku tempah?
Tak lain tak bukan, dengan Koleksi Vispera.
Last minit aku tnya Kak hawe, boleh tak die cater tempahan aku.
Rezeki aku,nasib baik boleh .Cuz, bulan April tak banyak tempahan katanya. (korang kalau nk tempah, pls booking awal2 ya)
Aku bagi tahu, untuk veil, aku tak mahu material chiffon lagi.
Kononnya nak nampak elegant, aku chose kain net lah!
lagi satu, Untuk tudung taknak awning, kang susah nak cium dahi.ekekeke.
Then, dia custome made tudung yg ikut bentuk muka aku.
Jadi la seperti gamba2 di bawah ini.ehe. Warna Cream kot .

HARGA?hehehe...korang tanya sendiri dengan Kak Hawe la. Kang aku disclose kat sini, kang org kata aku berlagak plak.haha. Tapi yang pasti tak mahal sangat pun, harga boleh runding. If korang request tak banyak pearl , and tudung korang tu tak rumit untuk dijahit, harga tak akan mahal . jgn risau k .eheh




gamba tgh tdo.haha

panjang veil: bawah punggung



Cara-Cara nak pakai , boleh lihat gambar dibawah ni k. eheh



Oh ya, Koleksi Vispera jugak ada menyewakan Bantal Nikah. material leather rasanya. Korang leh inbox Puan vispera or email kepada beliau k untuk keterangan lanjut.



nikah time


itu je la kot, kalau ade nak tnye, sila email elya k :
elyaelmo@gmail.com



p/s banner tak tuko lagi...huhu

21 comments:

Adila Yusof said...

hye dear..sama la tudung i pun from vispera gak..cantik kan?hehe...ouh kak hawa xde plak inform i die ade sewakan bantal nikah tu...hehehe..btw slmt pengantin baru..:)

choclairissa @ intan said...

bantal nikah tu cm biskut..comel~

nida razak said...

akhirnya elya da wat review..hehe..ske tdung mcm elya tu..thanx for sharing =)

missbutterfly said...

tudung cantek ok! jelesss tau..hahaa..mcm bienda punya kan..apsal ko kawen lps aku. hahahha

~ NANA ~ said...

suka la ur tudung! agak2 sesuai x dgn muka i? kekekeke

eMaH SoMeL said...

siyes suka sgt dengan bantal nikah 2..comei rasa nak makan..

rara pinkmafia said...

nice nya bantal tu =)

eyanne said...

cantik!

~ mizzAmy ~ said...

cantik ok tudung elya tuh. sukaaa...

✿....rossa alina....✿ said...

ingatkan gambar ape bulat2 rupenye bantal..hihihi..nampak sedap je..kekekeke...


selamat pengantin baru.. :)

Mia-Ina said...

idea bantal tue cantik

dtg sini smbil klik ur nuffnang

Two Souls With A Single Thought said...

love your tudung. cantik :)

tiramisu said...

tudong tu! suke gile tau!!! huhu... tudong harge ok, veil tu yg x tahan... hehe... besar kan veil elya...

cikFM said...

yess..yess.. elya dah wat review.. suke tau tudung tu.. cantikk

psstt: i la yg komen dlm fb u tu -maria--... :)

intan said...

i love pearls too, cantik kan? my nikah veil pon banyak giler pearls..

Rilla said...

Suka pearls jugak, nampak ekslusif. Cantik tudung you sayang..cantik lagi si pemakainya, ahah

cik senah said...

lawanya tudung.. bantal punn comeyy.. :) hehe..

anaztasias nora aira said...

cantiknya elyaaaaaaaaaaaaaa

Xora said...

pasal material baju nikah saya daripada pearl, maka komen saya bias disini : Pearl mmg cantik :P

sa.sitihawa said...

Slm, Elya..

I really hearts your tdg n veil.. x nk swa kn ke? hhi.. anywy, cngrts on your wddng, dear..

Atiqah Ahmad said...

suka tudung tuh. cantek!

oh, btw i tak suka tudung awning. tak pernah ada pun. heee~