03 May 2011

Wedding Gown/Dress dalam Mimpi

ok aku lambat update.huhu

nak bg tau ni..
aku teringin sgt sgt nak pakai english gown macam Kate pakai tu..

very the sopan. x sangka...less is more !nampak sweet ..nampah indah~

dulu,ingatkan boleh la nak sewa pakai white gown/dress dengan mana2 butik for outdoor photoshoot dulu.
malangnye, butik2 sume charge mahal kalau design exclusive ni.

so, dalam mimpi je la pakai kan.

kalau sesiapa cari gown or dress lawa2...leh try tgk kat sini My Bridal Gown




p/s desparately need a new job(finance/account/ HR/Admin) and new environment.can anyone help me?haha.



8 comments:

LisaLisut said...

elya aa ni..sbb bg link bridal gown tu i drooling sorg..cntik2 gile.tp semua seksi meksi.terbeliak mata mak mertua nnt.haha.. kene beli kain lace lebih buat cover tangan n ketiak..heeeeee

Ms and Mr Red Ribbon said...

memang sangat sweet...
puteri kerajaan pon pakai dress simple jer kan? tp mcm tengok kat asia nie time kahwin mesti nak pakai macam2, yang berkilat2 la, kaler2 la, huhu... :)

~ NANA ~ said...

i sgt suka gown dia tu...simple yet elegant!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sweet sgt! nk jugak camtuh ^^

Nak hadiah tuttttt dari Cik Bunga??? kui..kui..kui

lind said...

kate yg simple tapi sweet sangat. beshnya dpt pakai dress putih masa hari sanding. tapi konpem direjekk family hehe

cik senah said...

Betoi kata Elya.. less is more..

Baju Kate mmg lawa.. biaq baju simple..janji tuan badan yg org nampakk.. kalau baju meleret bagai.. Tp, tuan badan tak mampu nak bawakk..tak guna jugak kann..?

p.s : Elya nak cari job jawatan apa..? Pegawai ka..? - ada jawatan kosong kat ANGKASA (area Wilayah Persekutuan K.L. - tp, Kerani Admin saja arr..)

Nak tau lebih lanjut.. Emel chek : nurasyidah1981@gmail.com

Mia-Ina said...

mmg cantik gown kate tue..

hidayah hiddensity said...

cik elya! mau belajar pakai tudung gitu! ala2 tak clear review. bagi la besar sket... boley2?hehe