14 June 2011

Gambar 2 Mama dan 2 Papa

nasib baik ade gamba bersama
2 mama dan 2 papa.
kadang kadang ,
dalam keadaan kelam kabut dan happy ni,
kita akn lupa bergamba bersama orang yg kite sgt sayangi ni.
ye, pernah terjadi.
even ade certain OP yang lupe untuk remind pengantin
untuk bergamba bersama ibu bapa mereka







jgn lupe ambik gamba dgn parents kite k..
moment yg sgt indah jugak :)



pic credit to: Reza Hassan
edited by : my husband



p/s pilih OP baik ye..remind mereka moment2, gamba2 yg penting untuk di-capture.
peace!

12 comments:

UyaRayza said...

noted hehehe...kena sentiasa igt nie hehe..tgginye korggg hehe

LisaLisut said...

hai la elya.untung betul u ni kan.semua husband dia yg edit.hihih.so sweet!

Mia-Ina said...

momen ni mmg x ptt dilupakan..itu insan2x ptg dlm hidup kte psgn

lovelyadibah said...

cute la parent elya n hubby:)will take note:)thanks elya!

fitria said...

bez moment ever kan..

jihan said...

ha'ah mesti akan luper sbb kelam kabut n happy sgt dah jd isteri org hehehe...jihan pon hampir tak bergambar tapi alhamdulillah OP ingatkan walaupon kt depan rumah jer huuu..;(..hehehe....

Reen Tart Nenas said...

setuju. pemilihan OP adalah sgt2 penting :)

Q said...

masa tunang dh lupa pon..huhu kalut sgt....:(

|| a - j . E . E || said...

segak pak anjang ku.. :)

Ms and Mr Red Ribbon said...

tu la time btunang hari tue pon lupa... memang betul, photographer kalau bole ingatkan pengantin sebab kite kan senantiasa lupa coz kelam kabut...

Cik Hazz said...

betui3. kena checklist untuk OP nanti. thanks remindkan ;-)

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/

cik helena said...

best tak kawen elya?jhehee