22 June 2011

MUA saya dah Kahwen!!!

29 may lalu, MUA aku melangsungkan perkahwinan dgn jejaka pilihannya yg juga satu U dgn aku ,kecik sungguh dunia ni!eheh.

Aku sangat kagum dgn hasil wedding preparation yang die buat. Almost everything dia DIY, baik pelamin, hantaran, Veil mahupun MAKE UP. Awesome bukan? fuhhhhh!
Korang leh tgk sendiri gamba2 kat bawah ni. Gambar majlis persandingan di johor aku ambil dari website OP beliau, iaitu bak. Korang leh refer disini .Lawa2 gamba dorang!jeles2.





this is DIY pelamin mereka. simple and sweet kann?

gamba ni outdoor photoshoot mereka. aku ambil disini.
comel sgt gambar ni.geremm!


bawah ni baru gamba dari kamera capuk aku. kami sempat attend yang belah lelaki nye.



walkway and pelamin by kak shajaratul design

veil ni cute kan? DIY tauu!!terer kan die ni? huhu

ni la die anna cherrie .
Bigday sendiri pun die make up sendiri.lawa!!

ok ni saja la review ttg wedding cik puan ni.

oh ye, baju sanding kaler peach and light brown tu di tempah khas dgn Rico Rinaldi.
Teringin gile nak tempah baju dgn Rico!tapi ape kan daya....huhu

Official Photohrafer : bak

Veil Nikah and bertandang : DIY as mentioned before.

Pre Wed Photo : Azim Puchong




Overall, semua nya lawa2. geremmmm sgt!!! Kalau ada yang berminat nak sewa veil nikah/bertandang and nak sewa baju sanding Anna, boleh email anna.beaufaces@gmail.com


p/s Kalau korang masih mencari make up artist untuk bigday korang/ pre wedd/ dinner /photoshoot etc ,boleh consider Anna ni. Artwork sgt cantik!highly recomended. Ramai celebrity and models recommend dia ni :). boleh refer entry ini untuk tgk hasil make up anna.




16 comments:

A.N.A said...

baju MUA elya cantik.....

intan said...

cantiknya elya.. suke sangat wedding camni..

dyll basri said...

elya, cutenye veil dia.....

Renee Meow said...

waaa beshnyer OP dia bak.. huhu.. nice2.. :)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Cik Emie said...

owh penah tgok dlm blog sape ntah.lupe..dress die cantik :)

nida-razak said...

semuanya cantik..dari baju, mekap,pelamin..cantik!!

LisaLisut said...

omg cntik tau.i dh tgk kt blog rico and Bak.OP Bak tuuu! bestnyaaaaaaa

Adawiyah A.Halim said...

simple..tp sgt comel..suka!!!

Hunny Kitty said...

ni barulah superwoman! hehehe

UyaRayza said...

cantiknyeeeee pelamin dieeeeee...suke laaaaaaa...nk DIY sdiri tak kreatif hehehe

tiramisu said...

baju cantek, gambar super cantek! suke, suke!!!

lara said...

cantiknye....veil tu cute n comel....untungnya die pandai DIY..

aTy _faRed~ said...

yer lah elya..viel die sangat cute n cantik...tak sarat tapi sangat gojes..!!

iedchan said...

wah..kretif betul mua u kan..cantik plak tu..beshnye..:)

Arni Yusnita Ahmad said...

she is my best fren. i yg pun pegi wedding ni. malam tu kitaorang tlg dia siapkan meja beradab.

iedaurora said...

lame tak jumpe anna, she my fren... tapi tak dapat pegi jemputan wedding die haritu :(