20 June 2011

REVIEW: Hantaran For Him & Hers

kisah tentang hantaran.
*edited version cuz hari tu gamba resize kecik*

yeszaaa!! edited by husband lagi
ala edit simple je,
buat sikit arrangement, kasi border tu je.
mesti korang nak tau siapa tukang gubah hantaran aku kan?hehe.
seorang sahabat yang sangat baik!
will reveal it in the new entry :)


9 berbalas 7 (btol tak ayat aku ni?)
termasuk batal air semayang nye.
at first memang aku nak guna fresh flower .
last min terpaksa cancel diatas sebab2 yang tak dapat dielakkan
Ape lagi,kakak gubah hantaran la yang suggest aku guna bunga span
memang kami decide taknak banyak2 dulang.
pening kepala.nanti nak fikir,
siapa nak angkat dulang la,
ape nak taruk
dalam dulang la.
bla bal bla...
so make it simple je!

lets have a look!
1. kek hantaran by kak
ani
2. buah-buahan
3. cincin untk batal air sembahyang


4.sireh junjung
5. Al Quran+ Sejadah
6. Perfume

7.Kasot
8. Jam tangan
9. Wallet+ Kemeja

yang dibawah ni pulak hantaran pihak lelaki diberi kepada pihak perempuan.
digubah oleh mama husban ku sendiri (pada ketika itu tunang ye,ehe)
1. Kasot+Wallet
2. kek
3. Handbag


4. sireh junjung
5. Sejadah+telekung
6. Perfume
7. Gelang+ Mas Kahwin
(gamba tak jumpa,huhu)

full view dari kamera cikai ku.
siapa berminat nak sewa bekas hantaran putih and gold tu, boleh la email elyaelmo@gmail.com
kite kasi murah2 sajee!!


p/s nak tahu siapa gubah hantaran aku?eheh
nantikannnn :)

15 comments:

Cik Hazz said...

cantik2 semuanya ;-)

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/

anaztasias nora aira said...

yeay !! purple... di mata saya semuanya cantik puan elya. saya pun xguna fresh flower kot sbb nak wat awal hahaha :D

LisaLisut said...

wowee!cntik.oo namanye buna span ke..haha i panggil artificial je.tatau namanye span.huhu.

yUmIe said...

hurm yumie pn xgne fresh flower..tp mmg kt kg ssh nk dpt stock fresh flower..hihi.anyway both are so beautiful elya:)

Ms and Mr Red Ribbon said...

cantikkkk!!!
dear, saya gubah hantaran sendiri la cam org bodoh plak nie xreti nak gubah... tapi xde org lagi nak gubahkan hehehe...

im using bunga span jugak, mmg suke comel nampak real...

.:shura shushi:. said...

cantik lor u :)

tqahmisdar said...

cantik..sweet je semua..hehe

~ mizzAmy ~ said...

cantik2 lah elya. tapi dlm gmbr tetap nmpk macam fresh flower.

cik helena said...

berapa tu nak sewa elya?huhu

aTy _faRed~ said...

cantik..sweet nyer....:) tapi kocik ar elya...tak puas den nak nengok nyer..;p

Zumie said...

cantikla dear...

Cik Emie said...

cantik dear :) u diy eh..hehe nk teka2 la kunun :P

si kecil said...

oii..review terkedek2..ekeke

Reen Tart Nenas said...

elya, suka kek elya yg purple tu. tulisan die sgt cantik and nampak bersih :)

cik lin butterfLYNN~~ said...

bunga span?! bunga dia lembut2 tu ker?? tp nmpk mcm nice je,dr jauh nmpk cam bunga betul kowt,hhe