25 July 2011

Baju Kurung Moden Pink untuk disewa

Email dikirim daripd silent reader, Alya nama nya. Mintak tolong advertisekan sesiapa yg berminat nak menyewa baju kurung moden berwarna Pinknya ,tidak termasuk veil ya.

Detail :
material: crepe silk (tak panas)
pearls and diamod : beadmeplease Size : XS- S .Kecil molek je orangnya kan.hehe
exact measurement, korang leh contact miss Alya ,
Email : arlramli@yahoo.com
HP : 019 667 1109
BBM : 26A26000



detail: beading



cantikkan baju dia. Kalau nak sewa, email la alya.Harga boleh dirunding.hehe .Alya pun kerja area KL , senang kalau korang nak tgk baju die tu.hehe.
aku tak mark-up apa2 pun tau. Just tolong je :)


p/s: nak order cookies ala ala famos amos. sila klik link ini ok

6 comments:

~ NANA ~ said...

simple yet sweet! :)

Syima Syaz said...

ya ampun, cantiknya baju dia...dah lah size sama tapi malangnya saya dah tunang...hehehehe

cheenta bako said...

saya nak bli bleh?

cheenta bako said...

jual kat saya boleh kan

Kukiskuskus said...

chenta bako, awak boleh contact alya tu..tny die k...:) -elya elmo

Anonymous said...

lau nk sewa veil 2 leh x,,