19 July 2011

Plain Long Skirt-mana nak carik?

kawan2 mana nak cari plain long skirt mcm bawah ni?
nak yg size besar punye..
model2 dibawah ni pakai..
confirm aku tak muat...
ntah , rasanye la!!hahha

kata pun model kn,
haruslah mereka ni slim2 gitu..

RnR pun dah close order.
terpikir nk cari kat Niche je,
kot2 ade jual online bg tau yeh!
ala ala bwh rm100.
korang ada link best2?
share pls...

klo leh
nak yg plain, nak yg panjang..nak yg flowy2 gitu..
hihi...
yg sesuai untuk ketinggian 170cm keatas la senang cite
!eheh

TQ korang:)


credit to : Pastelina



credit to : Honey pumpkin
(suke yg ni, tapi cepat je sold out..huh)

15 comments:

anies muy hermosa said...

http://www.missladyanashops.com/2011/06/plain-long-skirts.html

try ler tgk...but not sure awak suka or not...

Anonymous said...

try search thepoplook.com

Anonymous said...

try search thepoplook.com

ElyaElmo said...

anieL: owhhh menarik jugak..tq dear:)

anon : ooowhh yg ni pun selalu jugak tgk2...yg berkenan cepat habess jugak :(

~ NANA ~ said...

sedang mencari jugak...i tgh gilakan skirt skrg ni...hihi

fati said...

hi elya!!! lama tak ketemu!

try this link!

http://www.anisumbrella.com/

Renee Meow said...

elya kat fb try to look for Hariz Zakuan.. dia ade jual custom made skirts camtu.. ;D

Renee Meow said...

eh silap..hariz zakwan.. :D

~ mizzAmy ~ said...

elya, cuba search Hariz Zakwan kat fb. dia ada buat custom made skirt rasanya.

Rilla said...

Tempah ngan Rilla..hahaha..Rilla pun suka yang Pastelina tu, tapi out of stock manjang

Moose said...

elya, try ammarahijab. google out their nama. i normally get mine dekat thepoplook and some blog shop yang i lupa nama. hihi

Hani Sabrina Zulkafli said...

try cari FB warung fesyen.

MunMun P@nda said...

aku pun nk cari..esp for hips n bums besar cm aku..wuwuwuw

UyaRayza said...

uya ade byk kain2 nie hehe..nichi ade..kitschen ade..padini pn ade hehehe...

Anonymous said...

sis, baru beli semalam kat butik niichi 1 utama. diskaun 10%. harga asal 69.90. ada light grey/navy blue/light brown. ada S/M/L/XL.
-silent reader y-