30 September 2011

Pre- Order LEPAS Raya :Best Selling Cookies Ala Famos Amos woOooo!


Hi korangg!!!!!!
meh sapa2 kepingan nak order...meh order...elya nak open pre order ni..nak order sekali dengan kacang tumbuk bg tau k!! leh tgk2 blog kukiskuskus tu...hehe

bawah ni entry lama :D
__________________________________________________________________________________
Alhamdulillah...
diberi kesempatan lagi untuk tahun ini menjual cookies ala ala famos amos!
tahun ni dah ada satu lagi perisa baru, iaitu Choc chip cookies with oat and raisins.
Sedapppppp!!!

FYI, ni member elya yg buat...
last year, bila first time rasa , terasa sgtt sedappppp and lain dr yg lain...
terus decide nak tolong beliau market kan.
Alhamdulillah, sambutan sgt sgt sgt tak sangka :)


So, sesiapa yg nak cuba, jgn malu2 ye.
Takmahal. Rm 28 sebalang, 2 balang RM55 .
berat 400g. isi dalam lebih 50 biji!!!!!


Kami menggunakan perkhidmatan POS Laju untuk sesiapa yg request untuk pos. (extra charges)
Kepada sesiapa yg request untuk delivery, kami jugak boleh delivery ke tempat anda . (with extra charges also). Boleh refer disin
i http://kukiskuskus.blogspot.com/2011/07/terms-and-conditions.html

Kalau nak tgk komen2 and gamba2 cookies yang lain. Harga2 berbaloi dengan rasa yg sgttttt sedapppp.
Refer disini : http://kukiskuskus.blogspot.com and facebook: Elya Jonnaidy


email : elyaelmo@gmail.com / kukiskuskus@gmail.com

No comments: