29 August 2011

Raya mana dulu?

dah lama tak up entry baru..
takde mood..huhu...

Last day puasa ni, aku masih bekerja..
takde mood nak bekerja..
tapi memang kene datang jugak..

mood kacau bilau..
nak beraya dimana yeh...
parents balik Bukit Tinggi.
hanya tinggal kakak dan adik dirumah..
Persiapan di Cheras tak settle lagi...
Husband plan mahu beraya di Puchong dulu..

Memang wajib dengar cakap suami..
Suami pun mahu beraya bersama keluarganya dulu...
jarang dapat peluang bersama2 begini..
knowing him , dia mmg jarang dapat spend masa lebih bersama keluarga.
Bz yang amat..
dapat berjumpa pun masa weekend saja..
itu pun sekejap.

tapi entah la..
being me, dah biasa beraya berasama2 dengan adik beradik dulu
Rasa macam janggal pulak tiba2 raya tempat lain dulu
huhuh...

macam mana ni...
hati rasa serba salah dan gundah..

disaat buat entry ni..
serius sedeyy sgttt...

orang hepy buat preps..
aku so so je...huhuh.
biasa la,
1st time beraya sebagai suami isteri,
memang mcm ni kot?
sedapkan hati sendiri yeh?haha
bye


Salam Lebaran dari saya, Elya Elmo..
Maaf Zahir Batin



2 comments:

Cik Puan Lara said...

same la mcm i...bbelah bg..

Reen Tart Nenas said...

elya, reen akan rasa perasaan tu next year la kot kalau panjang umo. hehehe