18 August 2011

Tart Shell 100 pcs RM40, Kastard RM5 =FRUIT TART


Halo peeps!
tadi nampak puan Kolekso Vispera buat iklan tentang
fruit tart and cheese tart ni.
nampak menarik and tiba2 lapar.haha

rasanye murah and senang je nak hidangkan kalau dah ada benda dah siap ni.
instead of kene uli-uli tepung untuk buat tart shell tu.haha
aku ni malas ni!!heee

RM40 untuk 100pcs
siap disalut dengan cokelat lagi,
kasi tahan rangup tu!
tambah lagi sikit,
+RM5 dapat kastard.
then beli sikit buahan2,
potong-potong
bawak gi rumah mertua!
wah bergaya kan.
(nak buat sendiri rasanye tak sempat..hihi)





sile klik untuk tumbesaran


atau pun boleh order cheesetart jugak.
tapi ni RM40 for 50pcs.
korang klik pada poster diatas k!

22/8- 29/8 boleh self collect ...

sebarang soalan, sila contact Kak HAwa.
contact number ada dekat poster diatas.
happy eating yeeee!!!

p/s sy cume membantu promotekan...
sebab sedapp..and berbaloii...heee

3 comments:

farhanna said...

nampak menyelerakan...

Cik Puan Fia said...

sedapnya...

Lina Chan said...

sedapnya. my hubby sangat suka tart. hihi..