20 August 2011

Warna and design baju ni cantik, tapi tak muat pulak.Ada berminat nak beli tak?


cantik tak baju kat atas ni?
cinta pandang pertama..
terus beli !
cuz ianya nampak something lain dr yg lain!
credited to thepoplook

bile sampai je parcel ni tadi (jumaat)
excited bukak.
cantikkkkkkk...suke ngn electric blue ni
.
cuba ukur kat badan sendiri...
sedeyyy nyee..singkattt!
tak sesuai untuk badan panjang macam aku ni
.huhuh

ada sesiapa nak beli tak?
baru lagiiii ni.....
dekat website dah tak jual kaler ni.
totally sold out!

baju ni masih dalam keadaan baik ok.
dijamin!
klo berminat or nak tnye2 email yeh.
elyaelmo@gmail.com
nak let go RM57 termasuk postage!!
ok laa kan?eheh

klo nak tgk measurement
leh view disini.
as mentioned, kaler biru dah abeh,
tinggal merah and purple je kat website tu.



1 comment:

Fariza said...

kalau tgk pun mmg singkat. hu3.
bj kat poplook mmg cntik. :)