28 September 2011

Antara Aku dan Memey

aku suka gamba memey yang ini..
pic crdit to : Oh bulan
suke gamba je la yeh.eheh..

Aku : syg, tgk la Memey ni..time nikah sebuk nk pandang2 kamera. ( p/s: video nikah)
Si suami : napa la korang tak suke die yeh..
Aku : lo...siapa laa suke die perangai mcm tu..gedik..
bile masa pulak awak suke die yeh?
Si suami : laa...sy mmg suke tgk die la..dah lama dah..die lawa ape..
aku : awk suke die ke saya kalau cenggitu?
si suami : $^**%#@%%^

boleh pulak aku jeles ngn memey yeh!haha
gile2...

15 comments:

kaklong said...

heheheh....sweet la uols ni...

aTy _faRed~ said...

tak suke si memey ni jugak...

Renee Meow said...

xperlu nak jeles la ngan memeh tu.. ala guys mmg camtu, doranga x follow perkembangan2 life artis mcm kite ni..kalau dia tau mesti dia pun nyampah gak walaupun memeh tu gojes kalahkan miss world..hehheh..

MrS. F!zA said...

eee..kita pon tk suka memek ni.. :p

ni@ @in said...

jeles ngan memey??hehehe..

nida-razak said...

hahaha..lawak la elya..tp klo nid apon jeles gak kot...hehehe

Hazz said...

hahaha.. i xsuka satu pun gambar dia. ;p

♥ Kasut Pink ♥ said...

Elya tu perkara biase. Aritu sy ngan tunang jumpe si memek ni kat pudu,dorang ade rakaman FBI. Tunang tgk tak kedip mata, menyampah plk tgk. Hahaha.. Tapi die mmg cantik sgt.

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

heheh. yu jauh lebih cun dari die la yank.. heheh

~ NANA ~ said...

hahaha mestila hubby lg suka elya dr memey kn? :P

Darling Aween said...

haha..dia mmg comey..cuma sikap dia kot yg x comey..lawak la elya ni

Mia-Ina said...

klu kte pn rs jeles if suami minat memey..ntah nape ramai geram dgn memey..

|| a - j . E . E || said...

haha si ajam saje la nak bagi awak jeles tuh.. kite bako kite bako!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

haha~ takyah jeles2 la..u tetap no 1 dimata husben u. =)

choclairissa @ intan said...

haha comel elya..jangan risau..hubby gurau mesra2 ajer :) cm husben kitela duk ckp die suka lisa surihani..