02 September 2011

Bila Syawal Menjelma....

helo!!
masih mood raya yo!!tahun ni beraya dengan in law as mentioned before.
Tema tahun ni, takde tema.haha.
Pakai mana yang dah ade je.
Disebabkan aku ni Suka kaler Merah,
so hari pertama, set kaler merah!!
Plan asal nak pakai baju nikah,tapi macam dah sempit sket
.kene kasi alter nanti lepas raya baru boleh pakai.huhu

1st syawal..
cium tangan in law..cium tangan family2 yang lain mohon maaf dan ucapkan selamat hari raya.
yang paling terharu bile memohon maaf drpd suami!
aduh,touching gila disaat mata bertentangan mata memohon maaf.
Biasala kan..suami isteri tak lari dalam bab2 bergaduh2 ni.
Bila saat nak mintak maaf, mengalir la air mata.
haihhh!! ratu air mata aku ni.huhu..
Then, the best part dapat angpow dari sang suami wouhh!!



Then, hari kedua set tema kaler purple.
aku rasa, hari kedua ni, aku dah mulai nampak tembam.huhu
cepat gile badan naik, muka tembam....huhu
nampak?



aku Enjoyed 2-3 hari ni.
even dalam hati ni..
rindu mama..rindu papa..rindu adik beradik yang lain.
rindu raya yang lepas2...

seronok tgk..
Semua adik beradik sang suami berkumpul.
ramai anak2 sedara.
panggil aku dengan gelaran Mokde..mak uda.haha.
Comel je budak2 ni panggil.huhu

Heppy aku tgk mereka heppy bila berkumpul sama.



p/s rindu parents sgt2, cepat la balik..nak raya sama2...huhu

8 comments:

LisaLisut said...

awww so sweet! slmt hari raya :)

wanie said...

Selamat Hari Raya... Maaf Zahir & Batin

wanie said...

Selamat Hari Raya... Maaf Zahir & Batin

Fariza said...

sweetnya.
yela. elya nmpak tembam. ehehehe

Mia-Ina said...

elya nmpk naik sikit slps kawin tp so hepi tergmbr....best kan ble anak sedara dh pgil kite gelaran..ehehe.salam raya elya

K.I.N.A said...

selamat ari raye mokde! hehe

azwa said...

hai elya...selamat hari ray...kukis yg order dgn elya dah tinggal balang aje..sedap la..nnti bley order lagi..nice to meet you

Cik Hazz said...

raya sebulan kan.. sempat lagi ucap Selamat Hari Raya Elya.. raya kedua samalah, Hazz pun tema purple. heheh ;-)