06 September 2011

Hari lahir Suamiku!

Ahad yang lalu beday si ucuk..ucukkk? tak tahann!!haha . Penangan dari cerita Hantu Bonceng la ni.haha..
Since, aku beli ticket murah dari Mydeal,


Semalam(isnin), aku gune voucher tu redeem untuk tgk movie dekat KLCC, nonton cerita Hantu Bonceng. Sebab ada zizan and Juliana Evans nye pasal.haha.

Cerita best! lawak nak mamps. Tapi, bile tibe part agama2... macam tak best pulak.
Pasal agama pun boleh yeh dibuat lawak2. Pada aku tak syok la buat2 lawak bile bab2 agama ni.
Sampai satu tahap, org terkakah kakah gelak, aku mcm ,"laaa....ini pun boleh gelak kee?"

Kalau satu dua scene takpe gak, ni banyak gak la scene yang macam memperlekehkan bab2 agama islam ni. Aku pun tak reti nak cakap macam mana. Korang try la tgk.huhu. Mungkin ada diantara kalian , rasa ok kot. eehe.

Then, lepas tgk wayang, kami pekena Chillis!!hehe. No present this year!haha.
belanja makan and tgk wayang sajo!

mula2 order appetizer-skillet queso. yang ni wajib setiap kali datang Chillis. Dah abeh boleh refill.ehe.




oh ok, beday boy malu!hoho

lamb shoulder wohh!


heppy beday!

licinnnn

~Selamat hari lahir sayangku, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu !!!~

5 comments:

Fariza said...

syokkk.
selamat hari lahir untuk suami elya.
ehehehehe

aTy _faRed~ said...

hepi besday tuk ucuk...eeehh..silap.. heheh... untuk asben elya.. semoge terus kekal gembira bahagia selamanye..:) nak tengok hantu bonceng jugak..tapi tunggu astro fes jer ar..;p

LisaLisut said...

oiii terliur tgk lamb tuuu,mbekkkkkkkk. ikat perut la skrg.lps kawin kita bantai makan mcm elya.haahahahaha.happy belated bday to ur husben :D

semoga bahgia hingga hujung nyawa :)

Mia-Ina said...

best ble dpt raikan besday dgn tersyg even sesimple mungkin...yg ptg diingati

Nadya Zahid said...

happy birthay 2 ur hubby...tiket wayang kat mydeal tu mmg murah ke beb?cmne nak bli?