03 October 2011

Hampir 3 series..hehe

Alhamdulillah..
dipanjangkan umur lagi...
Thank u Allah..

masih banyak impian yang mahu dikecapi..
before 30...
nak kumpul harta bnyk2..
nak bg family senang sikit..
tak bnyak..sikit jadi laa..
kene struggle..
lagi 3 thn..
insyaAllah jika diizinkan...

Tahun ni..
tak dapat banyak hadiah pun..haha..dah tua kot eh..
Tapi yg paling best..
ramai2 menangis dalam rumah.
hanya kami je yg tahu what had happen..huhu
thank u Allah dengan izin mu kami dapat merasakan kelainan itu...:)

kenapa yeh bila dah meningkat umur, tak berapa nk kisah tentang celebration hari lahir?


p/s ada yang nak order cookies ala ala famos amos tak? boleh tengok link di sebelah ye. email : elyaelmo@gmail.com

9 comments:

Meey@ said...

kelainan apakah itu?hehe=p

selamat panjang umur elya!=)

Meey@ said...

kelainan apakah itu?hehe=p

selamat panjang umur elya!=)

LisaLisut said...

happy bday elya :) semoga apa yg dihajat tercapai! :)

nik said...

elya, happy belated birthhday :)

~Ayu BnSyg~ said...

Wah! Apakah kelainan itu?

fatihiah said...

ohh! birhtday kamu kah? Happy Birthday Darling!
Age is doesn't matter lah kan? ;)

btw, my new link...

Zainur said...

happy birthday elya...semoga Allah merahmatimu...ameen

PurPLe LaDy AiFA said...

happy besday elya!

ctmah said...

happy belated birthday dear.success selalu yek