28 November 2011

Demam kus kus

cuaca tak menentu..
ramai org tak sehat..

laki bini bergilir gilir demam..
hari jumaat ari tu aku demam...
harini suami pulak demam..

orang tua2 kata..
kalau 2-2 demam tu..
petanda nanti si isteri akan "mabuk" nanti...
korang paham tak?hehee

aku amin kan aje..
doa kan tu!hee

kahwin tak sampai setahun lagi..
ramai dah dok menanya ..prihatin kan.keke..

"dah ada isi kee.."
"dah ada kee.."
ada yg tanya..
"bila lagi ni? si polan si polan tu dah ada.."

wah!! rezeki anak ni di tangan aku ke kan?
tapi aku cakap dalam hati je laa..haha...

bila orang tanya, aku cakap je. doa2 kan aje laa...
kalau satu hari nanti nampak perut aku buncit tu...
dah ngndung la tu..kekeke...

tu jee laa nk update...
dah lama tak update ni,
rasa kekok plak...
ketemu kita di next entry k! daaa

oh ye, ingat lagi Cookies ala famos amos tak?
meh meh order.
seperti biasa leh tgk2 kat sini k

3 comments:

LisaLisut said...

Elyaaaaaa. Betul ke if dua2demam ade tanda tetttt.hehe. Cewah i lak excited. Sbb baru2 ni i demam then husband i demam.lps tu i lak balik.sama2 demam n now dh elok.hahaha. Perasan pulak.but today i ptt period tp hmmm.xde pulak.tgula lg bbrp hari.lari lg kot.huhu.pray the best for u elya;)

AiniNoraini said...

Sis Elya ~ Heee. Macam logik jugak kot ckp2 org tua2 tu. Saya dulu pun gilir2 demam ngan hubby. Rupanya nak 'mabuk'lepas tu..
Saya doakan.. :) Aminn.

nik said...

yeahhhh...anak epul nak dpt kawan..hehe..(bukan menyumbang stress tapi sebagai motivasi n doa..hehe)