27 June 2011

Anda nak Tahu sesuatu tak?:D

Mahu sesuatu yg murah dan berkualiti?
Mahu sesuatu yang sedap dimakan?
Nantikan esokkkkkk...:D

Kami ada SESUATU baru
yg sgt sgt murahhhhhh




hint:
cookies baru bebehhh!!!!!:D


nanti kn ya!!!!

24 June 2011

[75% Off] RM92 for RM368 worth of Personalised Photo Albums from Photobook Malaysia


semlm elya post entry ini
alhamdulillah , dah ade org beli pgi tadi..

Tiba2 during lunch hour,
tgk2 ape yang menarik di groupmore

tiba tiba , WOW WOW WOW
ade lagi rupenyeee!!

[75 % OFF]
RM92 for RM368 worth of Personalised Photo Albums
from Photobook Malaysia

yang best nye,
Expires Feb 29, 2012


yeay! boleh gune smpai thn depan :D

Jum korang beli laaa!!!
berbaloi tau!
klik direct link ni. tuk beli ya!


First step: Sign up, groupmore dulu.
dah fill up details semua,
klik BUY NOW

baca info/ details tu dulu bru beli k!
boleh guna online banking ye. jgn risau.
selamat membeli :)





23 June 2011

Large personalised Hardcover Fotobook For RM80


Hi peeps!!!
As per subject
sapa nak beli coupon dari groupon ni?

Reason to let it go :
elya takot tak sempat nak guna voucher ni cuz Expires Aug 27, 2011.
Gambar sanding dr ari OP junior dijangkakan lambat dapat. huhu
Takot tak sempat nak kejar gi buat album ni.

Siapa nak beli? elya akan send over the voucher
email elya A.S.A.P!

elyaelmo@gmail.com

sila tgk info deal ini di sini




REVIEW: Pelamin and Walkway

Bak kata si kecil, aku review terkedek kedek!!haha.. nak buek cano, gambar dari OP junior tak dapat lagi, sedey sungguh!

Ok.meh nak citer,kalau korang refer kat entry ni aku dah bagi gambaran pelamin aku tu nanti macam mana.
Resultnye,pelamin aku and walkway aku simple je. Takde ape nak di bangga kan. Tapi aku bangga la jugak sikit, cuz ramai2 b2b nye wedding, aku rasa aku nye pelamin yg paling simple dah tak berapa nak WOW .haha. Nak buat macam mana.Lain yg diminta, lain yg diberi.haha. Tak pe la, bersyukur je la. Ini rezeki aku barangkali :)

Aku memang tak request fresh flower, artificial je tunang kata. Jimat. So dgr cakap je la. Aku tak kesah pun, cuz aku tahu, aku tak akan spend masa yg lama di atas pelamin tu nanti. Tapi yang pasti, paper lantern di tepi pelamin wajib ada. eheh

yang lain, aku request base color nak putih. Bunga untuk walkway nak kaler merah. Tapi di baginya putih lebih, waduh waduhhhhh!!! ~

Korang layan je la yeh 2 keping gamba ni. Gambar arch tak jumpa plak.eheh




ni dia pelamin simple aku. biasa2 saje nok!





p/s bila aku tengok pelamin org lain, aku rasa sedih dgn pelamin aku sendiri.uhu





22 June 2011

Cookies ala2 Famos Elmo dah selamat sampai~

last week nye order

As- Salam Semua!
just a short entry....
Last week nye order, semua nya dh selamat pos and delivery ke customer. Alhamdulillah..
Respond yang baik dari customer elya.
Siapa nak cuba ? meh laa order.....lain dari yg lain cookies kami ni...hehehe
murah2 je harga...
1 balang RM28 , 2 balang RM55
( tak termasuk delivery charges dan postage fees)

leh tgk review disini yee


MUA saya dah Kahwen!!!

29 may lalu, MUA aku melangsungkan perkahwinan dgn jejaka pilihannya yg juga satu U dgn aku ,kecik sungguh dunia ni!eheh.

Aku sangat kagum dgn hasil wedding preparation yang die buat. Almost everything dia DIY, baik pelamin, hantaran, Veil mahupun MAKE UP. Awesome bukan? fuhhhhh!
Korang leh tgk sendiri gamba2 kat bawah ni. Gambar majlis persandingan di johor aku ambil dari website OP beliau, iaitu bak. Korang leh refer disini .Lawa2 gamba dorang!jeles2.





this is DIY pelamin mereka. simple and sweet kann?

gamba ni outdoor photoshoot mereka. aku ambil disini.
comel sgt gambar ni.geremm!


bawah ni baru gamba dari kamera capuk aku. kami sempat attend yang belah lelaki nye.



walkway and pelamin by kak shajaratul design

veil ni cute kan? DIY tauu!!terer kan die ni? huhu

ni la die anna cherrie .
Bigday sendiri pun die make up sendiri.lawa!!

ok ni saja la review ttg wedding cik puan ni.

oh ye, baju sanding kaler peach and light brown tu di tempah khas dgn Rico Rinaldi.
Teringin gile nak tempah baju dgn Rico!tapi ape kan daya....huhu

Official Photohrafer : bak

Veil Nikah and bertandang : DIY as mentioned before.

Pre Wed Photo : Azim Puchong




Overall, semua nya lawa2. geremmmm sgt!!! Kalau ada yang berminat nak sewa veil nikah/bertandang and nak sewa baju sanding Anna, boleh email anna.beaufaces@gmail.com


p/s Kalau korang masih mencari make up artist untuk bigday korang/ pre wedd/ dinner /photoshoot etc ,boleh consider Anna ni. Artwork sgt cantik!highly recomended. Ramai celebrity and models recommend dia ni :). boleh refer entry ini untuk tgk hasil make up anna.




21 June 2011

Jualan Penghabisan Stock- Sabun Eumora

Hi Semua!!
siapa yang pernah pakai sabun Eumora?
Ok kan?
kulit gebu kan..

Kat sini ada jualan penghabisan Stock!!
1 bar -RM55 ,
kalau beli banyk dan banyk lagi boleh nego,

SANGAT MURAH DAH NII!!!

jgn risauuuu:)


nak tahu testimoni ,
sila klik [sini]


p/s ni business adik elya,saja tolong2 dia jual kan....sambil2 tu die boleh focus study.....eheh :)

20 June 2011

REVIEW: Hantaran For Him & Hers

kisah tentang hantaran.
*edited version cuz hari tu gamba resize kecik*

yeszaaa!! edited by husband lagi
ala edit simple je,
buat sikit arrangement, kasi border tu je.
mesti korang nak tau siapa tukang gubah hantaran aku kan?hehe.
seorang sahabat yang sangat baik!
will reveal it in the new entry :)


9 berbalas 7 (btol tak ayat aku ni?)
termasuk batal air semayang nye.
at first memang aku nak guna fresh flower .
last min terpaksa cancel diatas sebab2 yang tak dapat dielakkan
Ape lagi,kakak gubah hantaran la yang suggest aku guna bunga span
memang kami decide taknak banyak2 dulang.
pening kepala.nanti nak fikir,
siapa nak angkat dulang la,
ape nak taruk
dalam dulang la.
bla bal bla...
so make it simple je!

lets have a look!
1. kek hantaran by kak
ani
2. buah-buahan
3. cincin untk batal air sembahyang


4.sireh junjung
5. Al Quran+ Sejadah
6. Perfume

7.Kasot
8. Jam tangan
9. Wallet+ Kemeja

yang dibawah ni pulak hantaran pihak lelaki diberi kepada pihak perempuan.
digubah oleh mama husban ku sendiri (pada ketika itu tunang ye,ehe)
1. Kasot+Wallet
2. kek
3. Handbag


4. sireh junjung
5. Sejadah+telekung
6. Perfume
7. Gelang+ Mas Kahwin
(gamba tak jumpa,huhu)

full view dari kamera cikai ku.
siapa berminat nak sewa bekas hantaran putih and gold tu, boleh la email elyaelmo@gmail.com
kite kasi murah2 sajee!!


p/s nak tahu siapa gubah hantaran aku?eheh
nantikannnn :)

testing testing

testing testing..
blogspottt ni ntah kenapa laa....

17 June 2011

Teringin tapi malas

pic thn lepas. 1st time buat. ade hangus2 sket.haha


dah lama teringin nak buat cheese tart and fruit tart
asal nak buat jee..malass.....
huhuh~

ok tu je nak ngomel :p

16 June 2011

REVIEW: Magic Spec

sebelum tu ,meh layan semula wedding highlite disini [klik]ni.ngeh3

mesti korang nak tnya:
ok kenapa title magic spec?
kenapa kami pilih dia?

mahal tak kos nye?

team die berapa ramai?

PR die ok tak?


At first,aku tak tau pun kenapa title Magic Spec. Title tu muncul selepas kami guna kan Spec hitam sebagai props. Ni semua idea dari abg Ah Meng dari Crome Art Production. Tapi pinjam Spec hitam mama nye si tunang time tu!hehe

He's very good and experienced!Dulu dia banyak buat wedding nye video, lately dia banyak focus on corporate job. Lagi masyuk kot, ntah lah.

Banyak idea datang dari dia.Idea2 dia mmg brilliant!! Memang tak pernah terfikir nak buat macam tu kan? Kiterang just tokok tambah itu ini, contoh macam lokasi,gaya ape nk buat dan props kami yang suggest pada dia.The rest jalan cerita, abg Ah Meng. eheh.

Shoot untuk Wedding Hightlight ni sekejap je, nama pun 'highlight' kan, eheh.Buat shoot area Kotaraya sikit lepas tu kiterang terus ke Tasik Perdana untuk shoot scene yg tengah jalan2 and makan suap2 tu.:D
Overal puas hati sangat.

The best part is, impian aku nak naik basikal tua tercapai, korang leh view entry [ni]
Actually, aku tak sewa dgn sesiapa pun. Nak dijadikan cerita entah macam mana kebetulan hari yang kami buat pre wedding photoshoot tu [sini],kebetulan ade sorang pakcik tua menaiki basikal lalu di depan kami. Aku tengok je pakcik tu, tengok je lama lama. Then, tiba2 aku meluahkan isi hati aku kpd tunang! "Jum kite pinjam basikal pakcik tu wat photoshoot nakkkk?!!"

Husband aku(time tu tunang) ape lagi,terus kejar pakcik tu and cuba discussed ngn dia.Yeay!!! kami dapat pinjam kejapppp!! Pakcik tu sanggup tunggu, baik gile kot!Alhamdulillah dapat la beberapa shoot yang menarik :D . Then lepas dah settle , kami pulangkan balik kpd pakcik tu and hampir lupa nak mintak contact pakcik tu. Mujur la, pakcik tu yg offer, kalau nak guna lagi, call la katanya!:)

Nak dijadikan cerita ,esok nak buat video wedding highlite ni,malam sebelum nya call pakcik tu kata nak sewa basikal.

Pagi-pagi kol 9 pakcik tu dah terpacak dekat situ. Dalam basket basikal tu dia letak 3 bijik mangga. Nampak cantik and tak nampak kosongggg je katanya!hahaa.
Hampir sejam jugak guna, pakcik tu tunggu and tgk je kami shooting.haha.
Dah settle semuanya, kite kene la kasi "something" kat pakcik tu..paham2 je laa yeh...eheh


Itu laa serba sedikit cerita tentang perjalanan nak buat video ni.Malas nak type panjang2 aku tau bukan korang baca pun.:p
Props2 kami mmg pilih barang2 yg mcm dah lama sket, tape recorder, basikal tua, spec hitam dah lama...eheh...Nak cari Radio lama tak jumpa :(

Harga? Tak mahal pun, berbaloi dengan hasil yg kita dapat.Harga dia standard harga Professional OV. Mungkin lagi murah(tak tipu) .Try je contact k:)



ok ni la, videoman kami, nama Amir, tapi ramai yang panggil Ah Meng cuz muka dia maam cina.
Wife die selalu menemaninya setiap kali die ada job.eheh

kalau korang nak tengok Artwork abg AhMeng ,better korang call and set appoinment dengan die and boleh gi studio die yg terletak di Bangsar .Kat situ korang boleh tgk puas2 and bincang puas2 dgn dia.eheh.
Artwork dia pun jarang di-uplodkan di FB and website cuz menghormati permintaan Client2 die. Unless kalau client tu bagi permission untuk uplod (macam aku:D) , then dia akan uplod di FB :)


Fully Recommended!!!

Like page CromeArt Production


elyaelmo@gmail.com

14 June 2011

Gambar 2 Mama dan 2 Papa

nasib baik ade gamba bersama
2 mama dan 2 papa.
kadang kadang ,
dalam keadaan kelam kabut dan happy ni,
kita akn lupa bergamba bersama orang yg kite sgt sayangi ni.
ye, pernah terjadi.
even ade certain OP yang lupe untuk remind pengantin
untuk bergamba bersama ibu bapa mereka







jgn lupe ambik gamba dgn parents kite k..
moment yg sgt indah jugak :)



pic credit to: Reza Hassan
edited by : my husband



p/s pilih OP baik ye..remind mereka moment2, gamba2 yg penting untuk di-capture.
peace!

13 June 2011

Pre-Order Cookies Hari ni, Minggu ni boleh dapat Stock

Hi Korangs!!
Masih ingat Entry [ini]?
Kami masih mengambil Pre-Order untuk cookies ala ala Famos Amos ini.
*Please jangan last2 min baru nak order, tak menang tangan kami nanti.eheh*

InsyaAllah kepada yang mahu self-pickup ,
weekend ni( 18 June -19 June)kami akan berada di IOI Mall Puchong.
Weekdays (20 June onwards) selfpickup di depan HUKM

Kepada yang mahu Pos,
before 24 June , insyaAllah kamu akan menerima parcel daripada kami:)


cepat emailkan details kamu!
elyaelmo@gmail.com

FOR SERIOUS BUYERS ONLY PLS!

p/s Selfpickup untuk minggu ni : FOC ye:)

12 June 2011

REVIEW:Fresh flowers handbouquet from TCP

* Ni maybe satu entry yang panjang, sila baca yeh*

Hi peeps!
Dah lama tak review tentang wedding sendiri kan.biasala dapat sakit Malas, ceni la jadinya!haish la!
ok kali ni nk cerita ttg Fresh Flower Handbouquet(HB) elya.BBF ramai yang dah tahu, tapi nak cerita jugak.eheh.
nak dijadikan cerita,plan nak gubah HB sendiri,tapi tak reti!org nak DIY, aku sebuk nak DIY jugak,konon pandai sgt.Endup 2 minggu sebelum majlis aku masih takda idea nak DIY.Time tu panic tapi buat cool je.Diam2 je, taknak cerita ngan semua org.hah.And time dah kelam kabut baru la nak ready backup plan , mintak tolong MUA elya tolong gubahkan.

Dipendekkan cerita la kan....
Seminggu nak kahwin tu, Yanie from The Craft Potion (TCP) buat satu giveaway. Yanie required us to send short message untuk join giveaway ni. Apelagi aku join je la, cube nasib, ngeh!
And korang nak tahu tak ape aku tulis?keh keh keh sila tengok ye

short message:
why I want the corsages/handbouquet so so much?
This is because sehingga hari ni saya masih belom decide mahu buat sndiri atau mahu order dgn org.
Sehingga hari ini masih belom decide bagaimana design handbouquet saya atau dengan siapa saya nak order hanbouquet.Oh, saya dah gelabah ayam.huhu.


hahaha!!bila tgk balik ayat aku tu,sangat macam nak ambik simpati kan? Tapi saya tidak ok!serius tidakkk!

Dengan serta merta, yanie terus inbox aku througgh FB, haha, Sgt terkejuttt!!Yanie offer nak sponsored HB tuk aku. aku mcm!!"ehhhhh??tak mahu laaaaaa"(dlm hatiiiii)
Time tu aku mmg tak terfikir nak tagih simpatiiiii org sponsored, just mungkin terfikir jugk la kot2 yanie nak kasi can aku menang kan kan.haha.

Last2 Yanie berkeras jugak nak sponsored. Ok la, bak kata perpatah melayu, Rezeki jgn ditolak musuh jgn dicari ye tak.eheh. So accept je la. yanie promised me die akan buat cantik2 tuk aku. Wahhh terharu gituu!!! Tapi aku mmg takde high expectation pun. ye la, org dah sponsored ni pun dh kire bersyukur sgt sgt. Akan nak demand bagai ye tak! Just aku request dengan yanie, Aku nak Rose Merah , itu sahaja :D

Malam sebelum majlis, Yanie jumpa masa aku buat rehearsal di Dewan MSN Bukit jalil. And WOW WOW!! Cantikkkkkkkk gile! Serius tak tipu, aku tak expect Yanie letak pearl dekat atas Rose HB tu and Rose mengembang dengan cantiknya. Member2 semua cakap lawa gila. korang leh tengok special entry dari Yanie di sini [klik].


credit to : the Craft potion
ni gamba sebelum yanie hantar kat aku.


ni la sebabnya kenapa aku pilih Rose kaler merah.:)
naik kan !!Biru+Merah ..eheh.(perasannnn)

pic taken byReza Hassan
(bukan OP pada hari persandingan)
editing : My husband.


Ok ok kiter kasi close uppp

nampak tak bertapa besarnya Rose HB ni?huhu.
I told u! memang puas hati.
harga? jeng jeng jeng.
Tnya la Yanie, you will be surprised!!
takdanya beratus2 kan yanie kan?



ececece!


Menarik kan? jum like page The Craft Potion.macam2 service ada disini.Harga yang ditawarkan pastinya sangat murah dan berbaloiii!!


Boutonnieres/Corsages yang comel!



p/s Thanks alot yanie. terharu sampai sekarang bila tengok gamba ni.semoga dimurahkan rezeki selalu.:)

09 June 2011

Info untuk Penggemar Cookies ala ala Famos Amos

Makluman untuk semua:
since harga bahan mentah untuk membuat cookies telah naik, maka pihak kami juga memohon maaf kerana harga cookies terpaksa dinaikkan sedikit. Seribu kemaafan dipohon.
Jangan risau!!! dari segi rasa dan kuantitinya tetap sama :)

1 balang RM28, 2 balang RM55
pasaran diluar > RM30
Berat : 400g
Pickup point : KFC depan HUKM or sekitar bandar sri permaisuri

*kalau u guys rase sukar nk pickup, we all can deliver it or pos ( extra charges akan dikenakan)*

Order lebih 10balang, FOC delivery Charges di IOI mall Puchong dan Midvalley (weekend)

Jum order!!! cookies yg sangat Harum!!Rangup!!! Nyum nyummmmm~

InsyaAllah Dijamin sedap!!Dijamin Puas hati!! Dijamin hendak lagi :)


untuk keterangan lanjut :
email : elyaelmo@gmail.com
boleh klik [sini] dan sini [sini] untuk view post2 terdahulu

pos ke kelantan, damansara,putrajaya dan KL


p/s ini bukan biskut raya...raya lambat lagi kan!

06 June 2011

Wedding Cik Belle la!

wedding yang dinantikan2 oleh semua bbf..
bertempat di Dewan Melati, Putrajaya.
Athiah dan Shahrul..
dikenali sebagai cik belle
pengantin sama cantik sama padan.

suka wedding outfit dia!!!
suka pelamin dia
suka walkway dia!
(bila pandang walkway atia, teringat kisah sedey walkway aku!huh:( )

semua la aku suka.
nampakk klasik
Tahniah ye atia,
semoga berkekalan selamanya..


guestbook corner

conteng2 sikit.hee


masuk2 je. WOW!!

close up: pengantin
(attire: Rumah Kebaya Malaysia)

serbu pengantin masa makan beradap

curik ambik gamba pelamin masa pengantin sedang makan


BBF
dah lama tak gather mcm ni.best!

aku bersama blogger2 hebat!
ambik aura ~

kami bersama pengantin


lastly, gamba kek. aku suke

oh ye,
Jumaat lepas si kecil selamat dinikahi oleh Amir , member U aku.
selamat and tahniah ye koranggggg!!~
semoga berkekalan selamanye..




p/s Tgh mencari gamba masa wedd nadya :( .haap2 jumpe..nk update

05 June 2011

Berchenta di Milkshake Factory

Indahnya berchenta
wah gituuu!!!~

sethn lebih tak keluar bersenang lenang mcm ni.
mana tak nye, masing2 bz dulu.

simpan duit.simpan duitttt.
dulu bile teringin nak joli and lepak,
terus timbul kesedaran.

"aku nak kawen, berjimat,berjimat."
"lepas kawen bnyk masa bleh berjoli."

ooops! kisah sebelum kawen.
eheh.

last week,
lepak2 di Milkshake Factory.
beli voucher dr Mydeal.
rm20 je untuk deal ni :D

best lepak sini.
sambil2 cuci mata tgk gelagat2 awek2 and mamat di KL ni.

errr...
dah lama gile tak rasa macam ni.
borak2 kisah lama.
terkenang kembali saat2....
aduhhhhh!!!~
*bluishing dowhhh*

njoy je laaa pictures!:D



lokasi: bukit bintang, next to starbuck(or coffee bean,lupe la)

menu
rambang mata



hers:
milkshake with toblerone and chicken sandwich
his:
speciality shake: strawberry anna and tuna sandwich

bothh sgt sedapppppp!


heee




sang pencinta


p/s beli tic tgv dr mydeal, nk tgk Xmen la.heee

02 June 2011

Nak let go....

Hi peeps!
my sister nak let go her True Fitness's membership .
contract : 2 yrs.
member since Dec 2010.
so tinggal lagi 1 thn 6 bulan lagi
nanti Korang just sambung bayar bulan2 je nanti.
RM115.50

Reason nak let go:
cuz die kene transfer keje ke luar KL

ni lokasi :

TRUE FITNESS
Desa Sri Hartamas
No 22-32, Jalan 22B/70A,
Desa Sri Hartamas,
50480 Kuala Lumpur

Opening Hours:
Mondays – Fridays: 6am – 12am
Saturdays, Sundays & Public Holidays: 7am – 10pm


jom meng-fit-kan diri!!!!

kalau korang berminat or ade soalan,
email yeh :
elyaelmo@gmail.com

01 June 2011

Nak kasi tips sikit..hee

nak kasi tips untuk b2b sikit.
wah gituuuu!!
elya ni takde la pandai sgt.
tapi tips ni dapat dari mua elya hari tu
since ade yg email
tak sempat nk jwb2 lagi.eheh

here we go..
ingat lagi tak dalam entry [ni]?
elya did mention tentang MUA elya, anna cherrie( [blog1] [blog2])
bg tips untuk kulit nampak glowing and make up tahan lama?

ok. senang je.
korang perlu rajin and tahan sejuk k.hehe
ambik ais batu
cair kan or rendam kan dalam air
pastikan ianya benar benar sejukkkkkk lepas direndam/cairkan tu

credit to mr google

then,for 1st timer,
korang cuci la muka dgn air ais ni sebanyak 30 kali.
mesti korang pelik, napa 30 kali btol tak?haha
aku pun tnya soalan yg sama jugak hari tu.
ni tips yg dibaca dr majalah, katanya.
folo je la.haha.
klo tak larat korang buat je la mana yang termampu.eheh.


tips for B2B,
a night before or a week before cuba la tips ni.
muka anda akan terasa tegang, kasi kecut mana yg boleh kecut
and jerawat2 halus
akan berkurangan.
tak banyak, sikit la.

aku buat a night before my reception.
result, alhamdulillah, nampak kulit ok sket.
cuz hari nk nikah tu,
my Mua noticed my skin nmpak kusam masa nk mekap......

itu je la.selamat mencuba ;D


p/s aku masih prektikkan tips ni. seminggu sekali...eheh.jadiiii la kan.eheh

I'm Blessed!

i love u..

9 May 2011
hari tu...
genap sebulan kami bergelar suami isteri
masing2 macam rasa macam bermimpi!
Sungguh tak sangka
Ye la kannnn!bermacam2 onak duri,
dugaaan dan cabaran rempuh bersama.
ewahh!!
tapi tu la realiti.
siapa yg rapat tahu kami macam mana.

Alhamdulillah..Alhamdulillah ...Syukur Alhamdulillah

setakat ini....

hepi sgttt
family aku dapat menerima suamiku seadanya!
family izinkan kami berteduh buat sementara waktu di Cheras.
InsyaAllah klo ade rezeki lebih baru beli rumah.
masih dalam proces servey2.

hepi sgt
suami sgt caring!
suami sgt bijak!
suami sgt lucu!
suami tak suka bebel.
aku yg suka bebel.haha

hepi sgt
family in law yg sgt penyayang..
terima aku seadanya..
terima aku yg tak pandai masak,
tapi ajar aku bermacam2 jenis masakan
(belaja perlahan2 mama kata)
terima aku yg kadang2 lambat bangun pagi.
aduh!ni memang tak boleh blah.

masih cuba menyesuaikan diri.
nasib baik suami dan keluarga faham.

Oh ya....
ni latest menu yg mama(MIL) ajar .
masakan cina- Nasi Ayam Hainan
Terbaikkk!!!!
aku tolong potong2 ..tolong kacau2 je.
sambil kacau sambil tulis resepi.
ntah bilenya nak buat.
harap2 dapat buat satu hari nanti.

layan gamba je la yeh.


close up : ayam kukus




doakan yang baik-baik untuk kami ya kawan2:)
muah muah